Търсене на
контакти на фирми
 

Забраняват достъпа на граждани в МЗХГ, работните групи ще се провеждат онлайн

Забраняват достъпа на граждани в МЗХГ, работните групи ще се провеждат онлайн

Заседанията на тематичните работни групи в аграрното ведомство ще се провеждат електронно, освен това се забранява достъпът на граждани в сградата на Министерството на земеделието, храните и горите, научи Агрозона. Промяната се налага във връзка с решение на Министерски съвет вследствие на мерките за ограничаване разпространението на вируса COVID-19.

По рано днес от МЗХГ съобщиха, че се отменя предвидената за утре кръгла маса за стратегията „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“. Браншовите организации могат да изпращат становища и предложения по Стратегията до 12.03.2020 г. включително на имейл адрес cap@mzh.government.bg.

Всички събития в Европейския парламент се отменят, а още през миналата седмица са били забранени мероприятията с участието на външни хора.

Междувременно стана ясно, че Земеделското министерство кани представители на бранша за участие в Тематичната работна група (ТРГ) за разработване на стратегическия план на страната за развитие на земеделието и селските райони за периода 2021-2027 г. В процедурата за избор могат да участват юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) в частна полза, чиито представители да бъдат канени за участие в заседанията на ТРГ за разработване на Стратегическия план. Заявление за участие може да се подаде в срок от 10 календарни дни от датата на публикуване на обявата./ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави