Търсене на
контакти на фирми
 

ОПРЧР провежда информационен ден по процедурата за транснационални партньорства

ОПРЧР провежда информационен ден по процедурата за транснационални партньорства

На 20 март 2020 г. от 10:00 до 13:00 часа ще се проведе информационен ден за кандидатите по операция „Транснационални партньорства“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Информационният ден ще се състои в зала Конференс 1 на Парк хотел Москва на адрес: София, ул. „Незабравка“ № 25. Регистрацията за участниците започва от 9:30 часа.

Физически и юридически лица и техните обединения могат да кандидатстват с проектни предложения за 100% подкрепа от ОПРЧР. Кандидатите задължително трябва да участват в партньорство с поне един партньор от друга държава-членка на Европейския съюз. Общият бюджет на процедурата е над 15 млн. лв. Максималният размер на финансирането за проектно предложение е 150 000 лв.

Управляващият орган на ОПРЧР ще отговаря на въпроси и ще представи Условията за кандидатстване по процедурата. Целта на операцията е да подобри междурегионалното и транснационалното сътрудничество между партньори от страни-членки на ЕС чрез трансфер и въвеждане на социални иновации, добри практики, партньорски подходи към намиране на решения за общи проблеми, изграждане на специфични умения за партньорство и др. Обменът между партньорите трябва да е в областта на пазара на труда и качеството на работните места, социалното включване и борбата с бедността, здравеопазването, равните възможности и недискриминацията, условията на труд или изграждането на административен капацитет в тези области.

Крайният срок за подаване на проектни предложения е 17:30 часа на 15 май 2020 г. в ИСУН 2020./ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави