Търсене на
контакти на фирми
 

Нови възможности за финансиране на иновативни идеи чрез ЕСИ

Нови възможности за финансиране на иновативни идеи чрез ЕСИ

Искате ли да разберете повече за Европейски съвет по иновации (European Innovation Council) и възможностите за финансиране, които се предлагат?

Заповядайте на специализирано обучение с квалифициран лектор, организирано от CEED Bulgaria – част от Американската мрежа за развитие на предприемачеството и управленско развитие – CEED GLOBAL.
По време на семинара ще научите:

• Какво е Европейски съвет по иновации (European Innovation Council) и как да се възползвате от възможностите? Какви са основните изисквания за кандидатстване на European Innovation Council, Accelerator Pilot (EIC Accelerator Pilot) и какви са разликите в сравнение с Инструмента за МСП на Програма Хоризонт 2020;
• На какво да се обърне внимание при подготовка на формуляра за кандидатстване – разлики с Инструмент за МСП на Програма Хоризонт 2020;
• Какво представляват четирите основни програми FET Open, FET Proactive, Accelerator Pilot, Fast Track to Innovation и как може да кандидатствате?

Събитието ще се състои на 19.02.2020, сряда, от 10:00 – 14:00 ч., в зала „Джеймс Баучер.
Специализираното обучение е насочено към предприемачи, иноватори, стартиращи фирми и компании с идеи и иновации, както и към консултантски компании, които искат да повишат своята експертиза. По време на тренинга ще бъдат разгледани примери от практиката и ще бъдат дадени конкретни насоки за попълване на образците на документи, за кандидатстване.

Местата за участие са ограничени. Таксата за участие е 120 лв. с ДДС/ участник и се заплаща по банков път след потвърждение на регистрацията. Краен срок: 17.02.2020 г. 

Лектор ще бъде Теодора Сотирова - бизнес и иновационен съветник с повече от 10 години опит в управлението на проекти по Европейските рамкови програми. Работила е по 7 Рамкова програма, COSME и от 2014 се специализира в Хоризонт 2020 с фокус SME Instrument. Теодора е лицензиран оценител на иновационния капацитет на компаниите по метода IMProve на Европейската академия по иновационен мениджмънт. Теодора работи активно със стартиращи фирми в основно 3 направления: достъп до финансиране, иновации на бизнес модела и пазарен достъп. /ngobg,info
Линк за регистрация.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави