Търсене на
контакти на фирми
 

Покана за включване в обсъждане казуси по екомедиация

Покана за включване в обсъждане казуси по екомедиация
По проект „Ефективната медиация в областта на екологичните спорове, адекватен способ за граждански контрол и подпомагане реформата в съдебната система - надграждане“, в който "Асоциация на еколозите от общините в България" (АСЕКОБ) и Сдружение „Инициативи и иновации” отново си партнираме с цел надграждане и устойчиво развитие на идеята за интегриране на медиацията като работещ механизъм за разрешаване и превенция на екологични спорове, Каним Ви да се запознаете с изготвените в рамките на проектите материали, както и да заявите вашия интерес и готовност да вземете участие в обсъждане казуси по екомедиация. В изпълнение на първата и настоящата фаза на проекта бяха извършени множество проучвания и анализи на международния опит в областта на медиацията по административни и в частност екологични спорове, бяха проведени десетки обучителни семинари, бяха създадени Пътна карта и Наръчник по Екомедиация. Беше създаден и информационен онлайн портал по екомедиация www.ecomediacia.com.

За целта, молим да попълните Информационна карта публикувана на http://innovations.ngobg.info/novini.html, като приложените данни се събират с цел да бъдат публикувани в специална секция в онлайн портала по медиация на медиатори в Република България, които да поемат бъдещи медиации по екологични спорове.Моля, изпращайте вашите попълнени формуляри на имейл: npoiii@abv.bg. Предварително благодарим за отделеното време и молим при интерес да предоставите необходимата информация в срок до 10.02.2020 г.
 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави