Търсене на
контакти на фирми
 

Фондация търси български лидери в земеделието за специализирано обучение в САЩ

Фондация търси български лидери в земеделието за специализирано обучение в САЩ

Фондация ,,Америка за България“ набира кандидати за обучителна програма „Лидери в земеделието“ в САЩ. Участие в двуседмичната програма тази година могат да вземат осем български фермери, мениджъри, технически специалисти, учени, преподаватели или администратори, които ще се обучават в направление „Прецизно земеделие и иновативни технологии при производството на зърнени и маслодайни култури“.

Допълнителна информация и условия за кандидатстване са достъпни ТУК. Владеенето на английски език е предимство, тъй като се изисква за успешното попълване и подаване на кандидатурата. По време на престоя в САЩ ще има осигурен превод.

Програма „Лидери в земеделието“ на Фондация „Америка за България“ се администрира от Института за международно земеделие Норман Борлауг към Университета Тексас А&M – водеща изследователска институция в областта на земеделието в САЩ.

Кандидатите попълват и подписват Формуляр за кандидатстване на английски език и го подават в срок до 20 февруари 2020 г. през онлайн платформата, която е достъпна ТУК.

Срокът за кандидатстване е 20 февруари 2020 г. Участниците се подбират след открит конкурс и провеждане на интервю с всеки кандидат от български и международни експерти в сферата на земеделието, съобщават от фондацията./agrozona.bg

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави