Търсене на
контакти на фирми
 

АЗПБ ще е домакин на два семинара до края на месеца

АЗПБ ще е домакин на два семинара до края на месеца

АЗПБ ще е домакин на два семинара до края на месеца




АГРА, АЗПБ, Agrozona.bg

Асоциацията на земеделските производители в България организира поредица от два семинара на тема: „Инструменти на ОСП за подкрепа на иновациите и създаването на къси вериги на доставки“ .

Форумите са част от информационната кампания „CAP – Hot Spot“, изпълнявана с финансовата подкрепа на Главна дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ към Европейската комисия. Те имат за цел да повишат информираността на широката общественост за ролята и приоритетите на Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС, съобщава ОСП.БГ.

Първото събитие ще се състои по времена „Агра Пловдив“, на 22 февруари 2019 г. (петък) от 10:00 часа в конферентната зала на палата 13, а на 28 февруари 2019 г. (четвъртък) в град Плевен.

Акцент в програмата ще бъде Мярка 16 „Сътрудничество“ на ПРСР 2014-2020 за подкрепа прилагането на интерактивни иновационни модели и за постигане на целите на Европейското партньорство за иновации, предстоящия прием по подмерки 16.1 и 16.4 – процедури, критерии за оценка, бюджет, изисквания, допустимост, мониторинг и контрол. Ще бъдат представени добри практики на Оперативни групи по ЕПИ, реализирана чрез финансовата подкрепа на ОСП.

За участие в семинарите са поканени експерти от дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХГ. На тях ще присъстват заинтересованите страни по темата – фермери от всички браншове на сектора, преработватели и производители на храни, предприемачи в селските райони, работещи в сферата на образованието и учащи, малки и средни предприятия, представители на неправителствени организации, представители на регионална администрация, специализирани медии и др./agrozona.bg

 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави