Търсене на
контакти на фирми
 

Номинирайте Проект на Годината 2018

Номинирайте Проект на Годината 2018
Наградите за най-добри проекти на граждански организации в социалната сфера в България ще бъдат връчени за четиринадесета поредна година. Те са нашият отговор на многобройните добри проекти, които се осъществяват в България всяка година.
 
Всеки един от тях е дело на хора, вложили много от себе си за успешното му изпълнение. За всички нас е важно да отдадем публично признание на хората и организациите, които помагат на другите за да бъде животът им по-лесен, а България по-добро място за живеене. Дарителските кампании и организации, финансиращите програми и събраните средства не могат да променят живота ни без ежедневната, целенасочена и професионална работа на мотивирани и отговорни за общността си хора.
 
В конкурса са поканени да участват граждански организации, които през 2018 година са изпълнявали проект за участие, подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на хора или общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.
 
Както досега номинираните проекти ще бъдат оценени по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.
 
Проекти могат да бъдат номинирани от организации и лица чрез формуляр за представяне. Очакваме вашите номинации до 15 февруари 2019 година на имейл: info@tulipfoundation.net.
 
Пълният списък на номинираните проекти ще бъде представен в Интернет страницата на Фондацията.
 
Отличените проекти и организации ще бъдат обявени на публична церемония в края на март 2019 година.
 
Наградите са специално изработени от Георги Чапкънов./ngobg.info
 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави