Търсене на
контакти на фирми
 

Изцяло обновеният влекач F-MAX, произведен от Ford Trucks, получи наградата „Международен камион на годината за 2019 г.”

Изцяло обновеният влекач F-MAX, произведен от Ford Trucks, получи наградата „Международен камион на годината за 2019 г.”

Изцяло обновеният влекач F-MAX, произведен от Ford Trucks, бе представен на
Международното изложение за търговски превозни средства 2018 г., спечели наградата „Международен камион на годината за 2019 г.“ Решението бе взето от независими съдии, включващи водещи специализирани журналисти от 23 европейски държави.
Изцяло новият влекач F-MAX, произведен от Ford Trucks, който беше представен на Международното изложение за търговски превозни средства 2018 г. в гр. Хановер, Германия, спечели награда „Международен камион на годината за 2019 г.“ Престижната награда за търговски превозни средства бе връчена от г-н Джаненрико Грифини, Председател на журито на Международен камион на
годината (IToY), на Хайдар Йенигюн, Генерален мениджър на Ford Otosan, на щанда на Ford Trucks на Международното изложение за търговски превозни средства 2018 г.
Членовете на журито на Международен камион на годината (IToY), състоящо се от водещи журналисти от 23 европейски държави, извършиха строго оценяване, за да изберат “Международния камион нa годината за 2019 г.“. След като премина пътните тестове в различни категории и статичното оценяване, влекачът F-MAX претърпя строго оценяване на ключови критерии, като технологични иновации, комфорт, безопасност, управляемост, икономия на гориво, екологичен отпечатък и обща цена на собствеността. Влекачът F-MAX събра най-голям брой точки, изпревари конкурентите си и спечели награда „Международен камион на годината за 2019 г.“

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави