Търсене на
контакти на фирми
 

Събития на тема "Европейски средства за бизнеса" в Добричко

Събития на тема
Областен информационен център (ОИЦ) - Добрич организира през юли поредица от информационни събития на тема „Европейски средства за бизнеса“, предаде кореспондентът на Радио „Фокус” – Варна. По време на събитията ще бъдат представени две подмерки - „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“ и „Инвестиции в земеделски стопанства по Тематична подпрограма за развитие на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020, както и отворени процедури по Програмата за морско дело и рибарство.
 
В град Добрич ще бъде представена също отворената процедура за кандидатстване „Насърчаване на предприемачеството“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, насочена към фирми, създадени след 31 декември 2016 г. Акцентът ще бъде поставен върху целите, основните параметри, допустимите кандидати и проекти, които ще могат да получат финансиране, и допустимите дейности и разходи. Участниците в срещите ще бъдат запознати и с начина на кандидатстване, критериите за оценка и договаряне.
Първата тематична среща е организирана на 10 юли – вторник, от 10,30 часа в залата на Община Добричка. На 20 юли в зала „Европа“ в Областна администрация в Добрич от 16,30 часа е втората такава тематична среща.
В Каварна, Крушари, с. Дуранкулак, община Шабла, Тервел и Балчик срещите са съответно на 25 юли (14,00 часа - зала в хотел „Отдих“ в Градския парк),
26 юли (10,30 часа - зала в сградата на Община Крушари),
27 юли (14,00 часа - зала в НЧ „Дружба 1898“ с. Дуранкулак),
30 юли (11,00 часа - изнесена приемна и открит щанд пред сградата на Община Тервел) и на 31 юли (11,00 часа - изнесена приемна и открит щанд пред сградата на Община Балчик).
 
Събитията са със свободен достъп, като покана за участие в тях е отправена към широк кръг от потенциални бенефициенти - работодатели, собственици на съществуващи и нови предприятия, рибари, занаятчии, граждани и медии.

 
 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави