Търсене на
контакти на фирми
 

Остават броени дни за кандидатстване в Лятното училище на фондация Атанас Буров

Остават броени дни за кандидатстване в Лятното училище на фондация Атанас Буров

Само до 15 май може да се кандидатства за Лятното училище на фондация „Атанас Буров", съобщават от БФБ-София. Фондацията обяви и конкурс за стипендии за участие в Училището съвместно със Селект Асет Мениджмънт и специалната подкрепа на Карол Капитал Мениджмънт. Лятното училище ще се проведе между 22 юни и 1 юли 2018 г. в гр. Банкя.

В Училището ще бъдат приети до 20 студенти от икономическите университети в страната, които се обучават по икономически специалности, имат завършен най-малко трети курс и успех от следването най-малко много добър 4,50. Необходимо е кандидатите да владеят отлично английски език.

Основна тема на тазгодишното лятно училище е „Инвестиции", като акцентите в него ще бъдат практически анализ на капиталови инструменти, инвестиционни решения и подходи, работа с информационни приложения, инвестиционна етика, корпоративно управление, професионални сертификационни програми, финансови опции и VBA програмиране. Участниците ще бъдат поставени пред задачи с практически характер, като за целта се очаква да демонстрират знания, съобразителност, креативност и умения за работа в екип.

Изпълнителният директор на Българска фондова борса-София Иван Такев ще бъде сред основните лектори в Лятното училище на Фондация „Атанас Буров". Акцент в лекцията на г-н Такев ще бъдат водещите принципи и практики за добро копроративно управление.

Кандидатите трябва да изпратят до 15 май попълнена информационна карта, автобиография и самостоятелно написано есе на английски език на една от четирите предварително зададени теми. Повече подробности за изискванията и програмата на лятното училище може да бъде намерена на интернет страницата на фондация „Атанас Буров"./infostock.bg

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави