Търсене на
контакти на фирми
 

ОББ свързва десетки хиляди фирми по света чрез нова бизнес платформа

ОББ свързва десетки хиляди фирми по света чрез нова бизнес платформа

„Обединена българска банка“ създаде международна бизнес платформа - ОББ Trade Club, която днес бе представена пред клиенти на банката.

Достъпът до платформата е безплатен. Чрез нея клиентите на ОББ могат да осъществят бизнес отношения с повече от 16 000 компании в 22 държави чрез Trade Club Alliance, обединяващ водещи международно представени банки. Очаква се до две години достъп до платформата да имат клиентите на 70 банки.

Интернет-базираната платформа обединява в себе си модул за откриване и свързване с потенциални търговски партньори и модул за достъп до ценна пазарна и търговска и законодателна информация, разделена по държави и региони. Различните функционалности на платформата позволяват още проследяване на регулаторни промени, запознаване с актуални проучвания и данни за разнообразни бизнес сектори, дори достъп до черен списък на нелоялни компании.

Клубът е отворен за членство за компании, клиенти на ОББ – малки и средни предприятия, корпоративни и международни клиенти, покриващи определени критерии, като изискване за международна дейност на компанията, годишни приходи от продажби и други./offnews.bg

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави