Търсене на
контакти на фирми
 

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Реконструкция на релсовия път на трамвай Nº5
40.4 млн. лв.


Столична община обяви конкурс за реконструкция на трамвайният релсов път по бул. "Цар Борис III" – от трамвайно ухо "Княжево" до Съдебната палата, с обща дължина от 16 км. Извън обхвата на търга са участъците на пл. "Руски паметник" и кръстовището на бул. "Цар Борис III" и бул. "Гоце Делчев". Кандидатите за ремонта следва да са реализирали минимален оборот от подобни дейности в размер на 40 млн. лв. през последните три финансови години. Също така трябва да са изпълнили строителни дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката за последните 5 години, и да разполагат с екип от експерти, които имат съответната професионална квалификация за изпълнение на поръчката. Победителят в конкурса ще бъде ангажиран по договора за срок от 20 месеца, а за услугите му е предвиден бюджет от 40.4 млн. лв. без ДДС, осигурени от оперативна програма "Региони в растеж".

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 13 март 2018 г.

Реконструкция и модернизация на Пречиствателна станция за отпадни води в Плевен
27.97 млн.лв.


Община Плевен търси фирма, която да извърши реконструкция на пречиствателната станция за отпадъчни води (ПСОВ), която обслужва и Долна Митрополия. С избраната фирма ще бъде подписан договор за 30 месеца, като общият прогнозен бюджет възлиза на 27.97 млн. лв. без ДДС. Водещ критерий за класирането на участниците ще е предложената цена (60 точки), а останалото ще зависи от срока за изготвяне на инвестиционния проект (20 точки) и срока за изпълнение (20 точки).

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 19 март 2018 г.

Ремонт на училища във Видин
12.8 млн.лв.

Конкурс за строителни и монтажни работи по проект "Подобряване на състоянието на образователната инфраструктура" е обявила община Видин. Поръчката включва реконструкция на сградата на ПМГ "Екзарх Антим I", оформяне на околното пространство и изграждането на нов физкултурен салон. Участникът следва да е изпълнил през последните 5 години дейност/и с предмет и обем, идентични или сходни с тези на предмета на обособената позиция на поръчката. Срокът за изпълнение на всички дейности е 3 март 2020 г., като максималният бюджет е 12.8 млн. лв. без ДДС.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 21 март 2018 г.

Ремонт на училища и детски градини във Велико Търново
5.8 млн. лв.


С 5.8 млн. лв. без ДДС по оперативна програма "Региони в растеж" ще бъде извършена реконструкция и модернизация на сградите и прилежащите пространства на редица учебните заведения във Велико Търново. В списъка са детските градини "Ален мак" и "Рада Войвода", СУ "Владимир Комаров", СУ "Г. С. Раковски", както и Спортното училище. Общината е обявила за целта обществена поръчка за избор на фирма, която да изпълни строително-ремонтните работи. Срокът за изпълнение e между 120 и 150 календарни дни за различните обекти.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 15 март 2018 г.

Ремонт на част от пътната мрежа в Балчик
5.7 млн. лв.

Община Балчик е обявила обществена поръчка за рехабилитация на част от пътната мрежа на нейната територия. Поръчката е разделена на три позиции, като оферти могат да се подават както за всяка поотделно, така и за всички накуп. С одобрените кандидати или кандидат ще бъде подписан договор за изпълнение за 100 дни. Прогнозната стойност е 5.67 млн.лв. без ДДС.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 13 март 2018 г.

Обновяване на детски градини в Гоце Делчев
4.6 млн. лв.


Община Гоце Делчев търси да наеме фирма за изпълнение на строителни и монтажни работи за цялостно обновяване на второ основно училище "Гоце Делчев", обединено детско заведение №1 "Калинка" и целодневна детска градина №4 "Радост" в града. Срокът за изпълнение на проекта е една година, а общата прогнозна стойност - 4.6 млн. лв. без ДДС. За да отговорят на изискванията за подбор, участниците следва да прилагат стандарт EN ISO 14001:2015 за опазване на околната среда или еквивалентен с обхват съобразно предмета на възлаганата обществена поръчка.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 8 март 2018 г.

Ремонт на общински пътища в Долна баня
4.6 млн. лв.


Община Долна баня набира кандидати за изпълнение на строително-монтажни работи по проект "Реконструкция и рехабилитация на общински пътища". Става дума за пътя от Долна баня до Костенец (4 км) и от Костенец до х. "Гергиница" (3.5). Победителят в конкурса ще получи 4.59 млн. лв. без ДДС, като в сумата са включени и непредвидени разходи в размер на 5%.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 12 март 2018 г.

Рамково споразумение за ремонти на сгради в община Девня
4.5 млн. лв.


Местните власти в Девня са обявили конкурс за сключване на двугодишно рамково споразумение с три потенциални изпълнителя за извършване на строително-монтажни и ремонтни работи в общински обекти, сгради и съоръжения. Общата прогнозна стойност на проекта възлиза на 4.5 млн. лв. без ДДС. Финансирането на обществената поръчка е със средства от бюджета на общината.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 5 март 2018 г.

МВР ще купува обзорно сензорна система за наблюдение за хеликоптер
4.3 млн. лв.


Министерство на вътрешните работи е решило да закупи обзорно сензорна система за наблюдение за хеликоптер, като за целта е обявило обществена поръчка за избор на фирма, която да достави и монтира оборудването. Изпълнението на проекта ще се извършва в сервизна база на избрания участник. За целта кандидатите следва да разполагат с такава или да могат да я използват под наем. Договорът ще бъде валиден за срок от 5 месеца, за които максималният предвиден бюджет е 4.26 млн. лв. без ДДС. Възложителят не поставя изискване относно годност за упражняване на професионалната дейност, икономическото и финансовото състояние на участниците. Участникът следва да притежава одобрение за организация за проектиране и одобрение за организация за производство на летателни апарати.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 20 февруари 2018 г./capital.bg

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави