Търсене на
контакти на фирми
 

Иран търси у нас оборудване за мандри

Иран търси у нас оборудване за мандри

Иранските компании търсят български компании за сътрудничество и обмяна на опит в областта на оборудването и технологии в сектора на млечната промишленост.
По конкретно става въпрос за производството на кисело мляко, сирене, кашкавал и други млечни продукти. Това стана ясно днес при откриването на българо–ирански бизнес форум в София, който се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средите предприятия (ИАНМСП).

На днешното събитие се включиха над 50 български и ирански фирми, които развиват дейност в областта на: производственото оборудване за мандри, машини и технологии за производство и преработка, опаковка и пр., специализиран софтуер, специализирано лабораторно оборудване, аналитична апаратура, измервателни уреди и консумативи за анализ и контрол на качеството, нови технологии и ноу хау. Форумът се осъществява по проект BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, финансиран от ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, по който ИАНМСП е бенефициент./dir.bg

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави