Търсене на
контакти на фирми
 

Стамен Янев бе официален гост на националната младежка среща "Диалози на бъдещето. Иновации и устойчивост на младежките политики“

Стамен Янев  бе официален гост на националната младежка среща

 На 01.11.2017 г. в деня на будителите, в Парк-хотел Москва, зала Конферанс  се проведе Национална среща между младежи и отговорните за младежката политика по  програма „ЕРАЗЪМ +“. Събитието се организира от Института за риск мениджмънт и комуникация при кризи – ИРМКК и с подкрепата на Българската агенция за инвестиции /БАИ/. Приветствие към участниците направи г-н Стамен Янев, Изпълнителен Директор на БАИ, който от самото начало оказва активна подкрепа на проекта и неговите инициативи. Очаква се младежките лидери от градовете София, Ямбол и Хасково да представят генерираните идеи от проведените национални и регионални младежки срещи. Резултатите за реформиране и развитие на младежките политики ще бъдат разписани в Декларация, която ще бъде тържествено предадена на народните представители, присъстващи като официални гости на срещата.
„Смятам, че гласът на младите и образовани хора, трябва да се чува навсякъде в държавата, именно заради това активно подкрепям тази инициатива“, коментира участието си Стамен Янев.
 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави