Търсене на
контакти на фирми
 

Агритоп откри грандиозно нов фирмен център в Долни Дъбник

Агритоп откри грандиозно нов фирмен център в Долни Дъбник

„Агритоп“ отпразнува 15 години от създаването си с откриването на своя нов фирмен център в землището на Долни Дъбник. Домакините от „Агритоп“ посрещнаха над 300 фермери, представители на браншови организации и чуждустранни партньори в елегантна коктейлна обстановка пред новата си база. Още от откриването й тя беше на разположение на земеделските стопани да се запознаят с най-новите технологии в областта на животновъдството.

По време на тържественото приветствие към гостите управителят на „Агритоп“ Николай Стефчов каза, че мястото на новия фирмен център не е избрано случайно. То свързва Плевен и региона със Северозападната част на България. „Изключително много хора ни се обадиха, за да ни поздравят, че започваме тази инвестиция тук, а в същото време чисто логистично погледнато локацията е изключително удобна, защото това е район, който е наситен с фермери и много интензивно се развива.“, каза Николай Стефчов. Новият фирмен център се отличава с това, че той ще е и обучителен център, но разполага и с шоурум, офиси и голям склад, отбеляза още той. Центърът ще е и основа за логистичната дейност на фирмата в цяла България, добави той.

На празника на „Агритоп“ присъства и кмета на Долни Дъбник  Борислав Станимиров, който отбеляза, че в общината има тенденции и перспективи за развитие на животновъдството, благодари на компанията, че е избрала града за своя фирмен център и каза, че екипът й може да разчита на подкрепата на общината. Борислав Станимиров каза още, че „Агритоп“ ще допринесе за развитието на животновъдството в Долни Дъбник и в целия регион и пожела много нови и доволни клиенти.

Тържествен водосвет за успех и просперитет отслужи отец Антоний. За доброто настроение на гостите се погрижиха актьорът Краси Радков,  ансамбъл за народни танци и песни от Долни Дъбник и латино танцьори. Като на всеки рожден ден имаше и голяма торта  с графично изображение на новия фирмен център на „Агритоп“.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави