Търсене на
контакти на фирми
 

Специална награда: "Най-просперираща община 2017" бе присъдена на кмета на Община Дряново – инж. Мирослав Семов

Специална награда:

Национална годишна среща на Асоциацията на българските градове и региони се състоя в Разлог, а над 150 души, между които областни управители, заместник-областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, общински съветници, членове, партньори и приятели на сдружението, участваха в конференцията и съпровождащата я церемония, на която се раздадоха третите Национални награди на АБГР.

Конференцията бе на тема: "Рискове и заплахи за критичната инфраструктура в общините и регионите на Р. България" и се проведе със съдействието на Национален фирмен и административен указател "Бизнес справочник България", медиен партньор на АБГР.

            В програмата на конференцията участваха изтъкнати лектори, като проф. д-р Томо Борисов, заместник-ректор на Висше училище по сигурност и икономика, с тема: „Психофизически модел за самозащита и оцеляване на населението при извънредни ситуации", проф. д-р Ненко Дойков от департамент „Национална и международна сигурност“, ВУСИ, с тема: „Терористични атаки в населените места. Превенция и противодействие”, д-р Иво Траянов, директор на Хелдан системс, който запозна аудиторията с превенцията и противодействието на терористични атаки в населените места.

Специалната награда: "Най-просперираща община 2017" отиде при кмета на Община Дряново - Мирослав Семов.

В категория „Областен управител 2017“ – Здравко Димитров – Областен управител, Област Пловдив,  категория  „Заместник-областен управител 2017“ – Нина Петкова – Заместник-областен управител, Област Монтана.

Отличените представители на местната власт също получиха своите признания.

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави