Търсене на
контакти на фирми
 

По-малко от седмица до края на номинациите за Стартираща компания на годината‘ 17. Крайният срок е удължен до 20ти юни!

По-малко от седмица до края на номинациите за Стартираща компания на годината‘ 17.  Крайният срок е удължен до 20ти юни!

За първа година финалът за Централна и Източна Европа на Central European Startup Awards (CESA)ще се проведе в София през ноември. На него избраните български стартъпи от националното ниво ще имат възможност да премерят сили с най-успелите стартиращи компании в региона. Събитието цели да свърже бизнеса и идеите на предприемачите в Австрия, Полша, Чехия, Словакия, Сърбия, Словения, Хърватия, Румъния, Унгария и България. Регионалния и националния финал се организира от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Как да се включим?

За да бъдете част от надпреварата или да включите потенциален кандидат, изпратете номинацията в една или повече от 12-те категории, до 20-ти юни (включително) на http://centraleuropeanstartupawards.com/nominate.

Категориите са следните:  (1) Стартъп на годината, (2) Най-доброто споделено работно пространство в страната, (3) Най-добър акселератор/ инкубатор, (4) Компанията с най-голямо социално въздействие, (5) Основател на годината, (6) Инвеститор на годината, (7) Най-добра стартираща компания, (8) Най-добър стартъп в областта на интернет на нещата, (9) Най-добър финтех стартъп, (10) Най-добър стартъп в областта на изкуствения интелект, (11) Най-добър стартъп в биотехнологиите, (12) Най-добра технология за умни градове.

На следващия етап жури от успели български предприемачи и видни представители на стартъп общността ще реши кои са най-добрите във всяка категория. След това публиката отново ще бъде подканена да вземе активно участие като гласува онлайн за предпочитания стартъп в периода между 17ти юли и 10ти август.

Последният етап преди международната надпревара е националият финал – CESA Bulgaria, който ще се проведе през септември в София. Освен че ще отдаде заслужената почит на отличените компании, събитието цели да бъде платформа за обмяна на идеи и да стимулира предприемаческия дух.

Победителите от националния финал ще се изправят срещу финалистите от региона на заключителното събитие през ноември. На него ще присъстват предприемачи и инвеститори от десетте държави или общо над 400 международни гости, а целта на организаторите е България да бъде представена като привлекателна локация за създаване на стартиращ бизнес и привличане на чужди инвестиции в местни стартиращи компании.

Журито на регионалния финал ще избере най-добрите компании в Централна и Източна Европа на тържествена церемония в София на 23ти ноември. А наградените стартиращи компании ще продължат към световния финал на Global Startup Awards през 2018 г.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави