Търсене на
контакти на фирми
 

ИНВЕСТИЦИЯ В РАЗМЕР 12,4 МЛН. ЛЕВА И НОВИ 80 РАБОТНИ МЕСТА

ИНВЕСТИЦИЯ В РАЗМЕР 12,4 МЛН. ЛЕВА И  НОВИ 80 РАБОТНИ МЕСТА

Инвестиция в размер 12,4 млн. лева и нови 80 работни места ще бъдат разкрити през тази година. Това съобщи Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции по време на първата копка на нов логистичен център в Равно поле.

        Проекта се осъществява от кооперация “Панда” главен франчайзер на търговската марка Office 1 Superstore за Република България. Инвестиционното намерение е за изграждане на складово-логистична база за канцеларски материали, хартия, тонери, техника, мебели и  столове, средства и консумативи за почистване и др., която да обезпечи нуждата от складиране и съхранение на стоките за цялата верига магазини Office 1 Superstore.

        На първата копка присъстваха още Елка Каменова - Председател на Кооперация Панда, Ивайло Симеонов, кмет на Елин Пелин и др.

        Проекта е в процес на сертифициране от БАИ за клас А инвестиция, реализацията му поставя основите на едно от най-съвременните съоръжения в България – най-големия и модерен складово-логистичен център в бранша с РЗП 8600м2, който ще бъде оборудван с една от най-модерните автоматизирани системи в света за складиране и обработка на стоки. Предвидено е строителството да се извърши в два етапа. Първият етап включва изпълнението на складова сграда с офисна и санитарно-битова зона на първо ниво и частично - на второ ниво с размери 75х73м, заедно с необходимата прилежаща инфраструктура за двата етапа. На втори етап е предвидено разширение на складовата сграда с още едно междуосие от 24м с широчина 75м, което включва и частично второ ниво със склад. Планирано е на по-късен етап да бъде изпълнено трето разширение на складово-логистичната зона.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави