Търсене на
контакти на фирми
 

БАИ привлича немски инвеститори по време на „Хановер Мессе“

БАИ привлича немски инвеститори по време на  „Хановер Мессе“

В периода 25-29.04.2017 г. в гр. Хановер, Германия, се провежда най-мащабното техническо изложението в Европа и едно от най-престижните събития в индустриалния сектор в световен мащаб.  

На 25.4.2017. по време на „Хановер Мессе“ , Българска агенция за инвестиции  /БАИ/ и Германо-Българска индустриално-търговска камара организираха съвместно  уъркшоп , на който взе участие  Стамен Янев, Изпълнителен директор на БАИ. Той представи България, като инвестиционна дестинация с потенциал  пред   заинтересовани  германски инвеститори. Интерес от германска страна  бе проявен към сектори:  машиностроене, автомобилостроене и химия.  В дискусия бе изразена немската позиция, че страната ни е привлекателно място за инвестиции и се разглеждат потенциални възможности към представените сектори.  По време на изложението Стамен Янев посети и българския щанд и бе очарован от сериозното българско представяне.

„Хановер Мессе“отново е център на съвременните технологии и иновации от различни технически области - енергия, индустриална автоматика и роботика, електроника, енергоспестяващи технологии.

 

 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави