Търсене на
контакти на фирми
 

Vivacom стартира ново портфолио от ТВ пакети за сателитна телевизия - EON SAT

Vivacom стартира ново портфолио от ТВ пакети за сателитна телевизия - EON SAT

Vivacom обяви официалното ребрандиране на своята услуга за сателитна телевизия, която става EON SAT. С тази стъпка компанията обединява всичките си телевизионни услуги под общия бранд EON, който вече се наложи като разпознаваема и предпочитана ТВ платформа сред клиентите на телекома.

Освен новото име, лого, приемници и интерфейс, телекомът представя 3 нови телевизионни EON SAT пакета – EON SAT LIGHT, EON SAT FULL и EON SAT PREMIUM, които са на промоционална цена от 1 лев на месец съответно за първите 2, 3 и 4 месеца.

 

 

С EON SAT клиентите на телекома вече ще могат да гледат на до 3 телевизора едновременно и да избират измежду 19 000 заглавия от EON Видеотека, достъпна през Smart TV Аpp и EON Mobile. Пакетът EON SAT PREMIUM е без аналог на пазара на сателитна телевизия у нас. Той се предлага с два EON SAT приемника и Smart TV App.

Така потребителите могат да гледат над 155 канала, 20+ от които в HD качество, на три телевизора едновременно, както и получават достъп до премиум телевизионно съдържание – DiemaXtra, MAX Sport Plus, HBO, Cinemax, 7/8 TV. С включения Smart TV App и мобилното приложение клиентите на телекома в цялата страна вече могат да използват пълните функционалности на иновативната ТВ платформа EON.

Необходимо е само да са свързани с интернет, за да гледат богато ТВ съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство, да връщат до 7 дни назад и да избират от над 19 000 филми и сериали в EON Видеотека.

„Развълнувани сме, че именно в навечерието на най-празничните дни от годината представяме нашето ново портфолио за сателитна телевизия. Най-голямото предимство на EON SAT телевизията е, че може да се използва практически във всяка точка на България.

С лансирането на новите телевизионни пакети затвърждаваме позицията ни, че клиентите са абсолютният приоритет за нас и ние продължаваме да надграждаме продуктите и услугите ни в стремеж да предоставим най-качественото обслужване на телекомуникационния пазар в страната“, коментира Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Потребителите на Vivacom могат да се възползват и от атрактивни комбинации от сателитна телевизия EON SAT и домашен интернет с неограничен трафик със скорост до 10 Mbps. EON SAT LIGHT, EON SAT FULL и EON SAT PREMIUM в комбинация с 4G интернет могат да бъдат заявени за 1 лев на месец съответно за първите 2, 3 и 4 месеца, като след това цените на пакетите стават 34.90 лв./месец, 38.90 лв./месец и 69.90 лв./месец.

Повече информация за новите EON SAT пакети от Vivacom можете да видите ТУК. /https://blitz.bg/

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави