Търсене на
контакти на фирми
 

Жените предприемачи се събират в своя фондация

Жените предприемачи се събират в своя фондация
Общността на жените предприемачи в България все повече се активизира, сплотява и солидаризира. В края на месеца (30 октомври, от 18:00 ч. в зала 2 на „Топлоцентрала“) те ще обявят официално старта на Фондация „Жените в предприемачеството в България“, като отсега заявяват, че мисията им остава, както е известна досега:
 
Промотиране на женското предприемачество у нас
  • Подпомагане на жените предприемачи
  • Създаване на общност от жени предприемачи
  • „Когато даваме съвети за стартъпи, препоръчваме да има смесени екипи – мъже и жени, защото всеки има и проявява различни качества и похвати на лидерски позиции. Разнообразието в състава се отразява плодотворно на работата“, отбеляза в разговор пред БНР-Радио София Поли Дешева, съосновател на фондация “Жените в предприемачеството”.
Тя посочи, че у нас все повече дами се впускат в рисковия океан на предприемачеството. А България на фона на другите европейски страни стои на доста добра позиция по отношение на присъствието на жени на високи и ръководни позиции.
 
„Както се казва за децата, така и за бизнеса човек никога не е напълно готов. Зад успешния предприемач обикновено стои разбиращ и подкрепящ партньор", подчерта Дешева./ngobg.info

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави