Търсене на
контакти на фирми
 

Заповядайте на обучението Ценности в действие: Практически аспекти в работата на гражданските организации

Заповядайте на обучението Ценности в действие: Практически аспекти в работата на гражданските организации

Колко добре познаваме рамката на Европейската комисия, за демократична култура?
Какви знания имаме в областта на правата на човека и върховенството на закона?
Как работим с темите за солидарност и активизъм?

Как преобръщаме принципните знания в програми и мерки за ангажиране на общностите в изграждане на демократично, равнопоставено и правово общество?
Това са въпросите, които екипа на Impact Drive  и професионалните ни обучители постави в основата на обучението, което ви предлагаме. Поставихме си за цел да направим така, че рамката на ЕК да носи ползи за работата на НПО професионалистите в България.
Заявете своето място от този линк: https://bit.ly/3qSDzTP

Обучението ще се посвети на изграждането на задълбочени компетенции у практици, активисти, младежки работници от гражданските организации за работа с основополагащите ценности на ЕС и теми като солидарност, демокрация, права на човека и равнопоставеност, право и справедливост, активно гражданство, свобода. Ще се запознаем с компетентностите модели, които съществуват и основните стълбове на солидарността, ще работим с понятията от темите за равенство и приобщаване и ще направим връзката с работа си в България.
Предварителната програма на обучението, обхваща:

Ден 1 - Европейските ценности в рамката на компетенциите за демократична култура (CDC model)
Ден 2 - Правата на човека като основополагащи ценности в работата на неправителствените организации
Ден 3 - Овластяване и насърчаване на гражданско участие - пътят на развитие на демократичните процеси.
Ден 4 - Общността в центъра на работата на неправителствените организации. Преобръщане на тенденциите за свиващи се гражданските пространства.

Тъй като развиването на компетенции, включва натрупване на знания, умения и нагласи, Ви каним да присъедините към този своеобразен 4 дневен тийм билдинг, в който ще заимстваме от неформалното обучение, и ще се ви впуснем в преживяване, дискусии и ролеви казуси, с възможности за самооценка и учене. Ще ви предизвикаме да преосмислите подходите си на работа и възможностите за надграждане, както и да създавате контакти и отворите пътя си към различни партньорства.

Това обучение е предназначено за практици, които създават и изпълняват проекти и програми в гражданските организации, младежки работници, активисти, медиатори и експертите, посветени на работа с общности, както и неформални лидери, които работят за равнопоставеност, демокрация, върховенство на закона и споделят общоевропейските ценности. Подходящо и за ръководители и програмни мениджъри.

Обучението е част от Ценности в действие: силата на гражданските организации.

В серията целим практиците и активистите в гражданските среди не само да познават и следват основните ценности на ЕС като зачитане на човешкото достойнство, свобода, демокрация, равенство, върховенство на закона и зачитане на правата на човека, но и да ги развиват в съзнателен набор на програми и действия в своята работа с общностите си. Въз основа на обученията ще бъде изградена и поддържана мрежа от практици за постоянен обмен на идеи и възможности за сътрудничество.
Участието в обучението, не гарантира, получаване на финансиране и не е свързано с оценката на апликационните форми./ngobg.info

Коментари

  • 11.09.2023, 07:48
    Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага. Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. * Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение. * Гъвкав лихвен процент от 3%. * Висок процент на одобрение * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) WhatsApp: +447360502110 Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
    Susan Benson
 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави