Търсене на
контакти на фирми
 

ХIII Международен фестивал за поп и рок музика „София" в подкрепа на българската музика и обществено значими каузи

ХIII Международен фестивал за поп и рок музика „София
По случай празника на Столицата, на 18 септември, от 19:00 часа, Зала 1 на НДК отново ще събере изявени творци и почитатели на българската поп и рок музика на ХIII-ото издание на Фестивала за поп и рок музика – „СОФИЯ 2023”. Утвърдени и млади български автори и изпълнители ежегодно се състезават в най-престижния Конкурс за нова българска поп и рок песен в София с нови песни в стил поп и рок.

Тази година за призовите места се състезават 14 песни, представени от: Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Илия Ангелов, Искрен Пецов & Латинопартизани, Симеон Владов, Божидара Симеонова, Георги Низамов, Ивета Петрова, Димитър Нинов & Любена Нинова, DEJA VU и Групите: „Фанданго“, „Конкурент“, „Хоризонт“, „Реюнион“, под съпровода на Фестивален оркестър „София“. Фестивално жури и Жури на медиите, в реално време пред публиката, ще дадат своите оценки.

Докато резултатите бъдат обработени, организаторите са подготвили мини рецитал от Програмата „Звездите на независимата музика“ с участието на Петя Буюклиева, дует „ШИК“, Коцето Калки и Мартина, група „Спринт“, Дует с Кауза - Галя Георгиева и Наско Лазаров, дует WELL и специален гост  Йорданка Христова.

Гала концертът ще завърши с бляскава и тържествена церемония по награждаване на призовите места в Конкурса за нова българска песен в присъствието на официални гости. Специален плакет за цялостно творчество ще бъде връчен на голямата певица Йорданка Христова, която тази година отбелязва своя юбилей и 60-т години на сцената, както и посмъртно на големия композитор проф. Захари Георгиев, който беше неизменна част от Фестивала 13 години и член на Фестивалното жури.

Събитието се заснема и излъчва в ефира на Българската национална телевизия и е съпроводено от живи включвания от „бекстейч“, от където всички стават свидетели на емоцията и творческото вдъхновение, тъй като в него присъстват всички творчески екипи.

Фестивалът се организира от Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън”, с подкрепата на Министерство на културата, Българската национална телевизия, Българското национално радио и в партньорство със Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/.
                                                                                                           
Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен (напр. DMS BUDNI 1, DMS BUDNI 2, DMS BUDNI 3 и т.н. до 14). Цена на един SMS e 1.00 лв. (за абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

Средствата са в полза на Благотворителната кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“, която и тази година подкрепя каузата: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми „Да сверим биологичния си часовник навреме“./ngobg.info

Коментари

  • 11.09.2023, 07:49
    Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага. Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. * Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение. * Гъвкав лихвен процент от 3%. * Висок процент на одобрение * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) WhatsApp: +447360502110 Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
    Susan Benson
 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави