Търсене на
контакти на фирми
 

Безплатни обучения по предприемачество и дигитален маркетинг за младежи

Безплатни обучения по предприемачество и дигитален маркетинг за младежи
Представете си едно място, където младите умове могат да разкрият своя потенциал и да изградят успешна кариера и умения в сферата на предприемачеството и дигиталния маркетинг. Точно това се случва с помощта на нашата обучителна програма, насочена към стимулиране на развитието на предприемачески и дигитални умения сред младите хора. Мисията ни е да изградим устойчива общност за сътрудничество и да подпомогнем реализацията на предприемачески идеи, които променят бъдещето.



Обучения в сферата на предприемачеството

Предприемаческата компетентност помага на младите хора да се реализират успешно в живота. Ето защо в нашите обучения ще акцентираме върху нейни ключови компоненти.

В първото обучение ще се съсредоточим върху развитието на предприемаческото мислене и култура и като цяло – върху кариерното ориентиране към предприемаческа дейност. Ще разгледаме особеностите на младежкото предприемачество, както и основните специфики на зеленото, социалното и дигиталното предприемачество за устойчиво и екологосъобразно развитие.

Във второто обучение участниците ще получат знания и ще развият умения за създаване на стратегия и план за реализация на своите предприемачески идеи. Ще разгледаме основните методи за търсене, генериране и оценка на идеи за бизнес, както и структурата на бизнес плана.

Важно е младите предприемачи да имат не само страхотни идеи, но и да знаят как да развиват себе си в личен и професионален план. В последното обучение от тази сфера ще се фокусираме върху личностното развитие и самоусъвършенстването, вкл. развитие на комуникационни умения, за поставяне на цели, за работа в екип и други. Тук ще се обсъждат и иновациите в предприемачеството и развитието на ИТ индустрията, които доведоха до пренасяне на част или цели бизнес модели в интернет пространството.


Обучения в сферата на дигиталния маркетинг

Дигиталният маркетинг е неразделна част от съвременната бизнес среда. В тези обучения ще разкрием пред участниците техники и инструменти, чрез които да изграждат успешни дигитални маркетинг кампании.

Първото обучение ще бъде въведение в дигиталния маркетинг, където ще разберем защо онлайн присъствието е толкова важно и как да създаваме маркетингово съдържание, което привлича и задържа аудиторията.

В следващото обучение ще се съсредоточим върху графичния дизайн за целите на дигиталния маркетинг. Участниците ще научат как да създават привлекателно визуално съдържание с помощта на Canva, което да увеличава ефективността на маркетинговите им кампании.

И накрая, третото обучение ще обхване инструментите за имейл маркетинг и привличане на аудитория. Тук ще разберем как да създадем персонализирани имейл кампании и как да поддържаме ефективна комуникация с клиентите си.

За нашата програма са привлечени преподаватели по предприемачество от УНСС, гр. София, благодарение на установеното партньорство с Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството. Те ще споделят своите богати предприемачески познания и опит с младежите.

 


Всички участници ще получат сертификат, а на трима от най-добре представилите се младежи ще им бъдат предоставени индивидуални консултации и препоръки.


Дата и място на обученията

Обученията ще се проведат в ИНТЕРПРЕД – СТЦ София, зала „Пловдив“, намираща се на адрес бул. „Драган Цанков“ 36 на:

    16 и 17 септември 2023 от 12:30 до 17:30 ч.
    23 и 24 септември 2023 от 12:30 до 17:30 ч.
    30 септември и 01 октомври 2023 от 12:30 до 17:30 ч.

Обученията са безплатни и са подходящи за младежи навъзраст от 18 до 29 години.

Местата са ограничени!
За участие е необходима предварителна регистрация , за която ще получите потвърждение на посочения от вас имейл.За записване, моля попълнете ормуляра  на https://rb.gyqzya0   ngobg.info  

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави