Търсене на
контакти на фирми
 

Станете част от първия випуск на Лятната академия за социални работници на Сдружение БРТИМ

Станете част от първия випуск на Лятната академия за социални работници на Сдружение БРТИМ

През месец август 2023 г.  ще се проведе  първата Лятна академия за социални работници на Сдружение БРТИМ.  В отговор на мисията на БРТИМ да повишава капацитета на работещите в социалните услуги, обявяваме 10 места за ръководители на действащи социални услуги, които напълно БЕЗПЛАТНО ще могат да участват в инициативата ни.
Какво представлява Лятната Академия за социални работници?

Това е напълно нова менторска програма, която лансираме в полза на ръководителите на социални услуги. Част от Академията е двудневно онлайн обучение „Администриране на социалните услуги“, водено от нашият топ обучител Мариана Минева. Всеки от десетте участници в Академията за социални работници ще получи възможност за индивидуално менторство от нашия екип в рамките на предварително договорени дата и час. За улеснения на участниците, менторството ще бъде в онлайн формат.

Всеки участник, завършил успешно Лятната академия ще получи сертификат, а най-изявилите се ще получат специални отстъпки за ползване на услуги от БРТИМ до края на 2023 година.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ?

Необходимо е да отговаряте на следните изисквания:

  • Към момента да сте ръководител на действаща социална услуга;
  • Да имате висока мотивация за повишаване на капацитета си като ръководител на социална услуга;
  • Да имате възможност да отделите време за участие в онлайн обучение (07-08 август 2023 г.), както и за работа по поставени индивидуални и групови задачи в рамките на Лятната академия за социални работници (в периода 09-18 август 2023 г.).

Кандидатстването става чрез изпращане на попълнена заявка за участие (по образец) и мотивационно писмо до 2 страници,  в което в свободен текст да ни убедите защо точно Вие сте подходящият кандидат за участие в Лятната академия за социални работници 2023. Кандидатурите се изпращат на е-мейл адрес: mediationbg@abv.bg с текст „ЗА УЧАСТИЕ В ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ЗА СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ 2023“.

В периода 25-28 юли 2023 г. комисия ще разгледа кандидатурите и ще избере най-мотивираните кандидати.

Краен срок за кандидатстване: до 24 юли 2023 г. включително!

Одобрените кандидати ще бъдат информирани писмено!  

При интерес, моля свържете се с нас на е-мейл mediationbg@abv.bg, за да получите образец на заявка за участие. /ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави