Търсене на
контакти на фирми
 

Включете се в безплатни обучителни сесии за НПО и читалища към инициативата „Запознайте се и програмирайте“ 2023

Включете се в безплатни обучителни сесии за НПО и читалища към инициативата „Запознайте се и програмирайте“ 2023

Учете, създавайте и овластявайте с помощта на уебинарите и обучителните сесии за обучители към инициативата „Запознайте се и програмирайте“„2023!

#MeetandCode #DigitalSkills #DigitalImpact


Обучителни уебинари и сесии за организатори на събития по програмиране ще се проведат през юли месец в рамките на седмото издание на инициативата „Запознайте се и програмирайте“ 2023 (Meet and code). Представители на неправителствени организации и обучители, които търсят идеи, или имат такива, за организиране на събития по програмиране и дигитални умения, могат да се регистрират за участие в предстоящите обучения.

Онлайн сесиите ще се провеждат на английски език и ще обхващат разнообразни теми, като програмиране, обучение по компютърни науки и дори проучване на потенциални възможности за кариерното развитие на младите участници в предстоящите събития.

Целта на обученията е да се осигури подкрепа на организаторите на събития чрез полезни и вдъхновяващи ресурси, за да могат да реализират успешни и пълноценни събития за бъдещото поколение млади дигитални ентусиасти.

Вижте предстоящия график с уебинари за месец юли тук.

За инициативата

„Запознайте се и програмирайте“ подкрепя идеи за събития и програмиране на неправителствени организации и читалища с финансиране в размер на до 580 лв на едно организирано събитие. Целта е да се провокира интереса към дигиталните умения на младите хора у нас. Участниците могат да изпращат свои идеи за събития, популяризиращи програмирането и различни дигитални умения сред деца и младежи на възраст от 8 до 24 години. Крайният срок за кандидатстване е 13 септември 2023 година. Повече информация за конкурса ще откриете на следния линк.

ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави