Търсене на
контакти на фирми
 

Специална цена за първите регистрирани за благотворителното спортното събитие „Предизвикай се с кауза”

Специална цена за първите регистрирани за благотворителното спортното събитие „Предизвикай се с кауза”

Любителите на волейбола, баскетбола, йогата и кросфита могат да се запишат за благотворителното спортно събитие „Предизвикай се с кауза” на специална промоционална цена от 29 лв. до 24 май. Билетите са изцяло благотворителни и стойността им подкрепя работата на фондация “Заедно в час” за осигуряване равен достъп до качествено образование на всяко дете.

“Предизвикай се с кауза” ще се проведе за трета година на 17 юни 2023 г. на територията на дългогодишните партньори на инициативата Garitage Park в София - волейболна зала „Левски София”, Garitage Sports Center, Crossfit Vitosha и Yoga Vibe Garitage Park. Събитието се организира от фондация „Заедно в час” и е вдъхновено от примера на много хора, които през годините подкрепят организацията през физически изпитания – участие в маратони, вело турове из Европа и др. Медиен партньор на инициативата е Sportal Media Group.

Записването за „Предизвикай се с кауза” осигурява участие в избрани спортни турнири (по баскетбол и волейбол) или тренировки (по кросфит и йога) и подкрепа за каузата на една от най-активните образователни организации в страната. В турнирите и тренировките ще се включат още любими професионални спортисти и опитни треньори, които застават зад каузата на инициативата. В деня на събитието са предвидени още забавни образователни игри, щандове с храна и напитки, томбола за всички регистрирани. С регистрацията участниците могат да закупят още благотворителни чорапи и чантички.

Всички желаещи да се включат в спортното събитие, трябва да се регистрират предварително на сайта https://zaednovchas.bg/sport/ с попълването на кратък формуляр за избрания от тях спорт.

Събитието е отворено за хора на различни възрасти и без значение от тяхната физическа подготовка. Възможни са индивидуални регистрации, както и отборни. По традиция в събитието се включват и много компании, които използват спортните дейности в “Предизвикай се с кауза” за сплотяване на своите екипи и подкрепа на важна обществена кауза.

„Предизвикай се с кауза” до момента

В първите две издания на “Предизвикай се с кауза” през 2021 и 2022 г. се включиха над 1500 души на различна възраст. Заради пандемията събитието беше с нестандартен формат, в който всеки желаещ можеше да избере сам спорт и предизвикателство, което да изпълни на избрано място в деня на събитието. Регистрираните участници реализираха огромно разнообразие от предизвикателства. Освен с индивидуални предизвикателства в събитието се включиха и много компании и неформални групи приятели. За предходните две години набра близо 100 000 лв. за работата на фондация „Заедно в час”, които бяха използвани за обучението и развитието на цели училищни екипи в програма „Училища за пример”.

За „Заедно в час"

Фондация “Заедно в час” вече 12 години работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход. Мисията на организацията е да развива нови учители, да подкрепя училищни екипи и да изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

„Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България” и е част от глобалната образователна мрежа Teach For All. /ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави