Търсене на
контакти на фирми
 

10 рекламни видеоклипа ще популяризират български туристически дестинации

10 рекламни видеоклипа ще популяризират български туристически дестинации
Десет рекламни видеоклипа ще популяризират български туристически дестинации. Клиповете са изработени с европейско проектно финансиране и са качени на сайта на Министерството на туризма. 
Десетте видеоклипа популяризират така наречените българските ден дестинации.
Това е инициатива, която промотира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия ЕС.
Видеоклиповете са с продължителност до минута и половина с по един за всяка от  ден дестинациите: Луковит, Враца, Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня, природен парк "Странджа" и Сандански.
Направен е и един общ имиджов клип с продължителност малко над три минути за всичките 12 дестинации, включени в проекта.
Клиповете ще бъдат показвани на предстоящите международни туристически изложения, на които България ще участва през тази година.
От министерството съобщиха, че ще се търси ефект и в онлайн пространството, а видеата могат да бъдат излъчвани и при бъдещи рекламни кампании на България.
Материалите са издадени и в тираж от 2 000 броя на DVD носители, във версия на български и английски език. 
Видеоматериалите са изработени от "Студио Бленд“ ООД след проведена процедура по Закона за обществените поръчки в периода юни-юли 2016 г.. Стойността на всяко видео, изработено във версия на български и английски език е 3 300 лв. без ДДС, като в тази сума се включва и изработването и доставянето на DVD носителите./Mediapool
 
 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави