Търсене на
контакти на фирми
 

Европейският съвет по иновации (EIC) любезно ви кани на Информационния ден за космоса работна програма 2023

Европейският съвет по иновации (EIC) любезно ви кани на Информационния ден за космоса работна програма 2023

Европейският съвет по иновации (EIC) любезно ви кани на Информационния ден за космоса работна програма 2023 на 26 януари 2023 г. По време на този ден програмният мениджър за космически системи Стела Ткачова ще представи двете космически предизвикателства по работната програма на EIC 2023 г.

Денят ще започне с представяне на предизвикателството на EIC Accelerator „Customer Driven“ иновативни космически технологии и услуги, започващо в 10:00 часа. Последвано от представяне на пътната карта на DG DEFis за бъдещата космическа екосистема (FSE) и инициативата на ЕС за демонстрация в орбита (IOD)/валидиране в орбита (IOV).

От 11.30 часа ще започне сесията по предизвикателството на EIC Pathfinder „Събиране на слънчева енергия в космоса за иновативни космически приложения“. Това е насочено към изследователски организации, МСП и стартиращи фирми и компании, които искат да извършат потенциално разрушителни, но рискови изследвания, като се започне от ниски нива на технологична готовност. Бъдещите кандидати за EIC Pathfinder ще имат възможност да представят себе си, своите космически дейности и типа партньори, които търсят в много кратка презентация (2-3 минути).

За да участвате в събитието за представяне, моля, предварително изпратете имейл до 17 януари до Johannes.BUENZ@ext.ec.europa.eu и Manuel.DA-COSTA-LINDO@ec.europa.eu с вашата презентация от максимум 2 слайда. Ще се използва принципът „първи дошъл и първи обслужен“ за избор на терени.

Сесиите ще се записват, с изключение на частта от кратките презентации на бъдещите кандидати. Сесиите няма да предоставят информация, която е била предоставена на Общия информационен ден, например за това как да се подават предложения. Участниците, които търсят такава информация, моля да изгледат записа на Общия информационен ден.

За участие в събитието е необходимо да направите предварителна регистрация тук./https://horizoneu.mon.bg

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави