Търсене на
контакти на фирми
 

Фондация BCause приема номинации за Годишен знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2022 година

Фондация BCause приема номинации за Годишен знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2022 година

Отминалата 2022 г. отново премина под знака на кризата - немислима война, прогонила милиони бежанци, природно бедствие в нашата страна, растящи цени, несигурност. Въпреки това за пореден път станахме свидетели и преки участници в търсенето на решения и обединяването на обществото ни в помощ на нуждаещите се.

Една важна част от тази добра активност продължава да се случва на работното място, с насърчението на отговорни работодатели. Като активни участници в подкрепа на различни каузи бихме искали отново да Ви поканим да участвате в нашата ежегодна инициатива - Годишен знак за дарителство от работното място „Отговорна компания – отговорни служители”.

Заедно с нашите партньори имаме за цел да отличим онези компании, които насърчават дарителството и доброволчеството на работното място в подкрепа на общественозначими каузи.


Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Годишният знак има четири нива на отличие:

  • Знак за дарителство от работното място
  • Бронзов знак за дарителство от работното място
  • Сребърен знак за дарителство от работното място
  • Златен знак за дарителство от работното


Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като % от общия брой служители), финансовите резултати, механизимите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време.

Решението се взема на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите формуляри.

От 2015 година организаторите на Знака връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.
 

Срокът за попълване и изпращане на онлайн формуляр е 31 януари 2023.

Номинациите се приемат само онлайн чрез изцяло попълнен формуляр.

Церемонията по награждаването ще бъде на 22 февруари 2023.
 


За допълнителна информация:

Веселина Йорданова, Експерт ''Дарителски програми и фондонабиране''

02 981 19 01; 0885 734 885/ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави