Търсене на
контакти на фирми
 

Вторият български газов оператор се присъедини към ключова европейска мрежа

 Вторият български газов оператор се присъедини към ключова европейска мрежа

Независимият преносен оператор ICGB, който отговаря за търговската експлоатация на интерконектора Гърция-България, стана пълноправен член на Европейската мрежа на операторите на газопреносни системи - (The European Network of Transmission System Operators for Gas - ENTSOG), съобщиха от компанията.

Ролята на Европейската мрежа на операторите на газопреносни системи е да улеснява и подобрява сътрудничеството между националните оператори на газопреносни системи (TSO) в Европа, да гарантира развитието на общоевропейска преносна система в съответствие с енергийните и климатични цели на Европейския съюз.

Кандидатурата за членство на ICGB беше одобрена с пълно единодушие по време на Общото събрание на ENTSOG. В организацията членуват общо 43 преносни оператора от страни членки на ЕС.

Сред ангажиментите на ENTSOG са и разработване на мрежови кодекси за пазара и експлоатация и развитие на системата, което включва разпределение на капацитет, мрежова свързаност и оперативна сигурност. Организацията предоставя редовна информация за доставките и търсенето на газ на европейския пазар осигурява общи оперативни инструменти с цел гарантиране на мрежовата сигурност и надеждност.

ICGB има стриктни ангажименти за прозрачност на своята дейност и е задължен да предоставя системно публична информация за количествата природен газ, пренасяни по интерконектора Гърция-България. Информацията е достъпна по всяко време на онлайн платформата на ENTSOG.

 

 

Коментари

  • 17.11.2022, 08:37
    Аз съм бизнесдама от френски произход и пребивавам във Франция, информирам ви за моите предложения, защото може да ви заинтересуват. Давам заеми между физически лица в размер от 1000 до 500 000 € изплащаем за период от 1 до 30 години с годишен лихвен процент* от 2%, за да ви даде възможност да изпълните проекта си на по-ниска цена.труден, Свръхзадлъжнялост, Банково досие, Инвеститори, търговец, който желае да направи своя капитал печеливш? Това е добре, предлагам ви възможността да изпълните всеки ваш проект и/или да опростите бюджета си.Освен това ще ви дам окончателен отговор в рамките на 24 часа*. Не чакайте повече и се възползвайте от тази възможност да финансирате вашите проекти!За всякаква информация, не се колебайте да се свържете с мен по всяко време на имейл: dellenbach.dominique1964@gmail.com
    DOMIENIQU
 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави