Търсене на
контакти на фирми
 

Старт на регистрацията за проект „Практични финанси" за 2022-2023 г.

Старт на регистрацията за проект „Практични финанси
JA Bulgaria обявява начало на регистрацията към конкурса за участие по проект „Практични финанси"! 

Проект „Практични финанси“ цели да подкрепи въвеждането на обучение по финансова грамотност в системата на училищното образование. С участието в проекта, училищата ще имат възможност да въвлекат техните ученици в първия завършен курс по финансова грамотност, създаден за ученици в гимназиален етап, а именно програмата "Практични финанси".
 
Повече за програма „Практични финанси“.

В рамките на проекта преподаването по програма “Практични финанси”, с хорариум от 72 учебни часа, може да се случи по един от следните начини, според възможностите на училищния учебен план и по преценка на училищното ръководство:
  • в раздел Б на училищния учебен план;
  • в раздел В на училищния учебен план;
  • като извънкласна дейност/занимание по интереси. 
Чрез участието си в проекта, училището ще получи:
  • безплатно учебно съдържание на програма „Практични финанси“ за всички ученици – Помагало за ученика и Ръководство за учителя;
  • допълнителни дигитални ресурси – видеозаписи, уебинари, интерактивни тестове в Kahoot!;
  • включване на учениците в уебинари с финансови ексерти и други формати;
  • информационна среща за организиране на работата по проекта и безплатно обучение на участващия педагогически специалист за преподаване на програма „Практични финанси“, с продължителност от 16 учебни часа, разпределени в синхронни онлайн сесии и сесии за самостоятелна подготовка, за което се присъжда сертификат. 
Допълнителна информация относно програма и проект „Практични финанси“:
Какво трябва да направи училището, за да зави своето желание за включване в проект „Практични финанси“?

1. Да определи 1 учител, който ще преподава по програмата.
2. Да сключи споразумение с JA Bulgaria – споразумението се попълва и подписва от училището, след което JA Bulgaria изпраща подписан екземпляр от своя страна.
3. В срок до 11.10.2022 г., да подаде заявка за участие в проекта. Към заявката за участие се прилага попълнено и подписано сканирано копие на споразумение за участие в проекта.
 
При въпроси и нужда от съдействие, можете да се свързвате с:
Жана Димова – Експерт „Обучения и проекти“ и координатор на проект „Практични финанси“,
jana.dimova@jabulgaria.org; тел.: +359 877 161 986 /ngobg.info

 

Коментари

  • 17.11.2022, 08:43
    Аз съм бизнесдама от френски произход и пребивавам във Франция, информирам ви за моите предложения, защото може да ви заинтересуват. Давам заеми между физически лица в размер от 1000 до 500 000 € изплащаем за период от 1 до 30 години с годишен лихвен процент* от 2%, за да ви даде възможност да изпълните проекта си на по-ниска цена.труден, Свръхзадлъжнялост, Банково досие, Инвеститори, търговец, който желае да направи своя капитал печеливш? Това е добре, предлагам ви възможността да изпълните всеки ваш проект и/или да опростите бюджета си.Освен това ще ви дам окончателен отговор в рамките на 24 часа*. Не чакайте повече и се възползвайте от тази възможност да финансирате вашите проекти!За всякаква информация, не се колебайте да се свържете с мен по всяко време на имейл: dellenbach.dominique1964@gmail.com
    DOMIENIQU
 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави