Търсене на
контакти на фирми
 

Летен фестивал „От фермата до трапезата“ ще се проведе в Пловдив на 25 юни

Летен фестивал „От фермата до трапезата“ ще се проведе в Пловдив на 25 юни

В края на юни CAP Green Zone се мести в Пловдив за второто издание на нашия фермерски фестивал „От Фермата до трапезата“!  Заповядайте през целия ден на 25 юни, събота, в парк Рибница, Открита сцена.

От 11 часа ще можете да посетите фермерския пазар на нашите приятели от ХРАНКООП, където да се запознаете с трудолюбивите фермери от Пловдивския регион и да опитате от тяхната чиста и натурална храна.

Още от старта на нашия фестивал, ви очаква детска работилница по приготвяне на вкусни и здравословни закуски, а също и много ИГРИ С НАГРАДИ за малки и големи.

Не пропускайте и короната в нашата програма от 17.00 часа, когато ви очаква концерт на народния ансамбъл от Широка Лъка.

Заповядайте на щанда на CAP Green Zone, където ще ви разкажем за това как новата Обща селскостопанска политика на Европейския съюз планира да подпомогне фермерите у нас за по-чиста храна и едно модерно дигитално и ЗЕЛЕНО земеделие.

Очакваме нашите малки и големи гости на откритата сцена в парк „Рибница“ на 25 юни.

И както споменахме по-горе, очакват ви много забавни активности с награди: Къщички за птички, цветни, моливи, термоси, кутии за храна и много други.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

agrozona.bg

 

 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави