Търсене на
контакти на фирми
 

Онлайн семинар: Селският туризъм като добавена стойност в земеделието

Онлайн семинар: Селският туризъм като добавена стойност в земеделието

Онлайн излъчването на лекцията ще започне тук от 10.00 ч. на 26.05.2022
Линк за участие в дискусията (само за регистрирани):  https://meet.google.com/aze-srdi-udb
Линк за регистрация:  https://forms.gle/yvhtoF5SWD6doH9Y7 
Виж програмата ТУК

„Селският туризъм като добавена стойност в земеделието“ ще бъде темата на четвъртият онлайн агросеминар от кампанията CAP Green Zone, посветен на новата Обща селскостопанска политика. Домакин на събитието е Аграрен университет – Пловдив, а гост-лектор ще бъде инж. Гергана Кабаиванова, управител на Фондация Localfood.bg (Пендара). Модератор на семинара ще бъде доцент д-р Красимир Александров, ръководител на Катедра „Туризъм“ в АУ Пловдив.

Агросеминарът ще се проведе изцяло онлайн от 10.00 ч. на 26.05.2022. В рамките на събитието инж. Кабаиванова ще изнесе презентация, която ще постави фокус на възможностите, които селският туризъм дава за развитие на селските райони и ще постави на дискусия теми като:

– Скъсяване на веригите за доставки;
– местни и фермерски пазари;
– справедлива цена на труда без посредници;
– директни продажби на местни ресторанти и магазини;
– алтернативен селски и агро туризъм;
– бум на селския туризъм след COVID-19;
– храната като мотив за туризъм.

Планирали сме и Q&A сесия, на която ви каним да се включите активно с въпроси към нашия лектор или да споделите своите коментари по обсъжданите теми.

След лекцията в рамките на онлайн предаването ще се излъчи документалният филм, реализиран в рамките на проекта CAP Green Zone – “Сноп надежда: Модерните фермери на България”. Всеки от зрителите ще може да зададе своите въпроси на създателите на филма.

Събитието ще се предава онлайн на живо в сайта на capgreenzone.bg, във Facebook и Youtube каналите на кампанията CAP Green Zone. Очаквайте линк на стрийминга тук малко преди старта на събитието. Регистрирайте се за участие в семинара и ще ви изпратим връзка за живото предаване на вашия e-mail./agrozona.bg

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави