Търсене на
контакти на фирми
 

Mинистър Лукарски откри нов глобален център на американска компания в София

Mинистър Лукарски откри нов глобален център на американска компания в София

Министърът на икономиката Божидар Лукарски присъства на откриването на нов глобален център на американската компания Сървиссорс Интернашънъл в София. Министър Лукарски посочи, че откриването на 200 нови работни места е показател, че страната ни разполага с необходимия ресурс от висококвалифицирани кадри, съобщиха от Министерството на икономиката. Той изтъкна, че позиционирането на такава компания на българския пазар е индикатор за това, че политиката на българското правителство в посока привличане на инвестиции дава резултат.По думите му финансовата и политическа стабилност в страната, в комбинация с активни мерки за постигане на висок икономически растеж, както и добрата макроикономическа среда, са стимулирали компанията да избере именно България за развиване на своя бизнес. Лукарски подчерта, че приоритет за Министерство на икономиката е позиционирането на България като предпочитана дестинация за инвеститори в сектори с висока добавена стойност“.
 
Министърът на икономиката пожела на младия екип на компанията да развива успешно дейността си по управлението на приходите на клиентите си, като им предлага най-добрите процеси и платформи.
 
Сървиссорс е глобален лидер, специализирана  в областта на запазване  на клиенти B2B и гарантиране на приходи по съществуващи договори, както и разширяване обхвата и стойността на договора. Съществена част от дейността е насочена към оптимизиране интегрирането на закупените продукти с цел максимална ефективност на приложението им, предлагане на нови усъвършенствани софтуерни или хардуерни продукти, консолидиране на договори с цел по-лесно администриране в предлагането на ефективни решения.
 
Новият център ще увеличи капацитета и възможностите на Сървиссорс да предоставя на много езици решенията си за управление на приходите- като услуга, в частност на континенталните европейски езици, търсени на ниво бизнес-бизнес продажби. Клиенти на компанията са глобални фирми като Майкрософт и VMWare.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави