Търсене на
контакти на фирми
 

Обява за набиране на изпълнители по проект „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи от община Враца“

Обява за набиране на изпълнители по проект „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи от община Враца“

Сдружение „Нов път“   изпълнява  като партньор на Община Враца  Проект № BG05M9OP001-2.056-0019  „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи от община Враца“ в периода от 01 януари 2022 до 30 юни 2023 г.  

Във връзка с изпълнение на дейност „Подобряване достъпа до образование на деца и ученици от етническите малцинства и от уязвими групи от община Враца и стимулиране активното включване на родителите им в образователния процес“ Сдружението обявява следните  свободни позиции от 01 март 2022 до 28 февруари 2023 г.  :

Експерт образователни дейности –  2 броя  със специфичен опит  в сферата на образователната интеграция над 5 години    със заетост от  480 часа

Образователни посредници  - 2 броя със  средно образование,  компютърни и комуникативни умения, работа с уязвими групи  с ангажираност  до 28.02.2023 г.
Заплащането на всички е съгласно стандартна таблица  за допустимия размер на почасовото възнаграждение на лицата,  наети във връзка с изпълнението на проекти, съфинансирани от Европейския социален фонд по приоритетни оси 2, 3 и 5 на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“  и заложените в бюджета на проекта финансови средства.

В рамките на дейността 

1. Експертите  образователни дейности  ще извършат  следните задачи :
1.1. Провеждане на училище за родители  включващо  10 тематични тренинги  с родители от училището и детската градина партньори по проекта  с общо 120 родители, две изнесени двудневни  обучения на  60 родители   и две обществени дискусии с по 40 участника .

2. Обществените посредници  ще имат следните задачи :  ще подпомагат дейностите на експертите и ще оказват съдействие с цел превенция на отпадането от образование, подобряване на образователните резултати и др.

Необходими документи за кандидатстване:

1.    Автобиография в формат Европас.
2.    Документи на завършена образователна степен – копие заверено с гриф „ Вярно с оригинала“
3.    Други документи, удостоверения и референции.

Краен срок за подаване на документите: 25 февруари 2022 г. 
                                                                                            
Документи се приемат по поща на адреса на организацията/препоръчани, с обратна разписка/, лично в офиса на организацията:  п.к.3357 , област Враца  с. Хайредин, ул. Дафинка Чергарска № 9  или на електронна поща:  new_road @abv.bg с надпис За Проект „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи от община Враца“    

За повече информация: Зорка Байнова   е-mail: new_road@abv.bg 
Име на организацията: Сдружение Нов път  - Е-mail: new_road@abv.bg
Телефон за връзка: 0888112310

ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави