Търсене на
контакти на фирми
 

Обучение по кръгова иконимика за младежи

Обучение по кръгова иконимика за младежи

JA България предлага възможност за всички младежи, интересуващите отопазване на околната среда, разумно използване на ресурси и рециклиране на материали!

Включете се в безплатното ни обучение „Младежи в кръговата икономика“ (Girls Go Circular), имащо за цел да предоставидигитални и предприемачески умения на младежи от Европа на темакръгова икономика. Материалите в обучението са изцяло преведени на български език, което ги прави достъпни за ученици от различни образователни направления.

Обучението се реализира в партньорство с Европейския институт по технологии и предприемачество (ЕИТ), а в основата на проекта е създаването на онлайн пространство за обучение по кръгова икономика.

Платформата предлага обучителни модули, насочени към предизвикателствата, свързани сустойчивото извличане, устойчиво потребление и повторна употреба на природни ресурси. Те включват обучение как да се премине от линейна към кръгова икономика в 8 модула на теми: пластмаси, метали, устойчива мода, смартфони, електронни отпадъци, роботика и кръгова икономика, климатични промени и кръгова икономика, кръгова икономика и храни, както и два въвеждащи модула – за интернет безопасност и основи на кръговата икономика.

Проектът е насочен към насърчаване на женското предприемачество, но е отворен и за всички, интересуващи се от тематиката.

Вески младеж може да се регистрира безплатно (достъпът ще е валиден до края на януари 2022 г.)  -->https://circularlearningspace.eu/?tenant=JA_Bulgaria

ВАЖНО:Съдържанието е интерактивно и за да могат учениците да получат сертификат, трябва да преминат въвеждащ модул + поне един от тематичните такива до края на януари 2022 г. Като време, това ще им отнеме около час, а преминаването на цялото съдържание - около 4 часа. Сертификатите ще са от полза на младежите при изграждането на бъдещата им професионална автобиография./ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави