Търсене на
контакти на фирми
 

След Брекзит: Тереза Мей се готви да блокира работата на чуждите компании във Великобритания

След Брекзит: Тереза Мей се готви да блокира работата на чуждите компании във Великобритания

Британският министър-председател Тереза Мей заяви, че иска да помогне на малките предприятия в страната да получат нови възможности при напускането на Великобритания от ЕС, предаде Reuters. Тереза Мей ще се срещне днес с представители на наброяващите 5,4 милиона малки и средни предприятия.„От динамични нови компании до установени семейни фирми, нашият малък и среден бизнес е гръбнакът на нашата страна“, заяви Мей малко преди началото на срещата.
 
„Искам да изградя икономика, която да работи за всички, което означава работа с и слушане на малките компании“, добави тя.
 
„Искам тези фирми от всички сектори на икономиката да могат да получат предимствата и възможностите, които са представени от Брекзит като износа на нови места например“, смята министър-председателят, цитирана от „Фокус”.
 
Според нея гласуването за Брекзит сочи желанието на британците да променят начина, по който икономиката им работи. Тя обеща да изгради по-честна икономика, да разбие избягването на данъци и да даде на правителството правото да блокира чуждестранното закупуване на местни производства./Блиц

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави