Търсене на
контакти на фирми
 

Vivacom кани граждански организации на представянето на седмия Регионален грант (2021-2022)

Vivacom кани граждански организации на представянето на седмия Регионален грант (2021-2022)

Ноември е месецът, през който неправителствените организации в България очакват с интерес откриването на новото издание на програмата за подкрепа на граждански инициативи на местно ниво – Vivacom Регионален грант*. В седмата си годишнина Програмата поставя специален фокус върху сферите на образованието и опазването на околната среда.

Откриването ще бъде съчетано със специална информационна среща, която ще бъде отворена за граждански организации от цялата страна. Събитието ще се проведе на 26 ноември 2021 г., от 13:30 часа, в платформата Zoom.

На срещата ще бъдат анонсирани новите приоритети, условията и начина за кандидатстване, журито, което ще оценява проектите, както и графикът на седмото издание на Програмата. Ще се обърне внимание и на спецификите във формуляра за кандидатстване, които да подпомогнат подготовката на бъдещите кандидати.

Програма Vivacom Регионален грант е обществено отговорна инициатива на компания Vivacom, чиято цел е да подкрепя проекти на граждански организации, които се развиват в малки или по-големи населени места от цялата страна. Програмата се реализира чрез предоставяне на безвъзмездна финансова подкрепа /грант/ за спечелилите идеи на сдружения и фондации в обществена полза, читалища, настоятелства на училища и детски градини.

Екипът на Български център за нестопанско право, дългогодишен партньор на Регионалния грант, ще сподели полезни съвети за това как организациите да представят проектните си идеи по най-завладяващ, структуриран и обоснован начин. Така че те да имат всички шансове да достигнат до сърцето на журито и високи позиции в надпреварата. Гостите на събитието ще получат ценни знания и за това как да мотивират и привлекат доброволци, които да ги подкрепят в реализацията на проектните дейности.

Важен акцент ще бъде поставен и върху комуникацията на идеите. За какво да внимават и какво да не пропускат при планирането на инициативите и бюджетирането на проектите си с образователна и природозащитна насоченост – всичко това участниците ще научат от комуникационния експерт Олга Лозанова от ПР агенцията „От-До Консулт“.

Не пропускайте възможността да зададете своите въпроси на живо, в деня на събитието!

За да научите първи подробностите за седмия Регионален грант - запишете се в този формуляр за регистрация.

Регистрираните организации ще получат специален линк за достъп до срещата. /ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави