Търсене на
контакти на фирми
 

Осиновете кошер. Помогнете на пчелите!

Осиновете кошер. Помогнете на пчелите!

Подарете живот на над 60 000 пчели и подкрепете български пчелар с осиновяването на един единствен кошер. С програмата “Осинови кошер” допринасяте за биоразнообразието на избран от вас регион и увеличаването на популацията на пчели в България. А Вашите нови домашни любимци ще ви се отплатят с вкусен и качествен истински мед.

Пчелите са едни от най-важните същества на планетата и съществуването им е от ключово значение за всички останали видове, включително и за хората. Всеки ден те безкористно опрашват над 100 важни за нас растения. Това число включва не само голяма част от плодовете и зеленчуците, ядките, билките и подправките, които консумираме, но също и фуража, с който храним селскостопанските животни. А заедно с това неуморните работнички произвеждат и една от най-полезните “суперхрани” – меда.

Но пчелите са в беда. За последните 15 години близо 40% от тях са изчезнали в световен мащаб, а всяка година българските пчелари понасят все по-големи загуби заради натравяния, липса на паша и ниски изкупни цени на меда. Наша мисия е да подмогнем увеличаването на пчелните популации и да запазим баланса в природата.  

Осиновявайки кошер, увеличавате семейството си с около 60 000 нови члена, подкрепяте пчеларя, който ще се грижи за Вашите пчели, получавате меда, който са произвели и възможността да се запознаете с тях на живо, посещавайки пчелина, на който живеят. 

“Ако пчелите изчезнат, човечеството може да просъществува само 4 години след това”  – Айнщайн

istinskimed.bg/

 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави