Търсене на
контакти на фирми
 

ПОКАНА от НАСО за Национален форум и Национална среща на социалните услуги

ПОКАНА от НАСО за Национален форум и Национална среща на социалните услуги

Национален алианс за социална отговорност в партньорство с Министерство на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Национално сдружение на общините в Република България и Община Варна, Ви кани за участие в Национален форум "Социални услуги, социално предприемачество и заетост" и Национална среща "Социалните услуги в условията на пандемия, нов закон и подзаконови нормативни документи".

Събитията ще се проведат на 23-25 юни 2021г., в хотел Интернационал, к.к. „Златни пясъци“, Варна.
Целта на събитията е да дадат възможност за съдържателни изложения, обмен на добри практики, полезна дискусия и изграждане на партньорства по темите за подкрепата и развитието на социалната икономика, социалните услуги и заетостта за хората с увреждания.

За участие в Националния форум и Националната среща на социалните услуги са поканени представители на държавни и местни власти, доставчици, специалисти и потребители на социални услуги, работодатели, социални предприятия и други.

По време на форума ще се организира Изложение на социалните предприятия. На него ще има възможност да се презентират различни продукти и дейности на социалната икономика, което предоставя отлична възможност на изложителите да представят по индивидуален начин свои проекти и/или услуги.

Заявка за регистрация в Национален форум и изложението и Националната среща на социалните услуги може да направите, чрез регистрационен формуляр ТУК или на сайта на НАСО www.naso.bg

Срок за регистрация: 11 юни 2021г.

ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави