Търсене на
контакти на фирми
 

Покана за уебинар на тема „Развитие на заместващата грижа в България“

Покана за уебинар на тема „Развитие на заместващата грижа в България“

Фондация Лумос кани всички заинтересовани от темата за заместващата грижа на уебинар за представяне на аналитичния документ „Насоки за развитие на заместващата грижа в България“.

Подкрепяйки изпълнението на стратегическия документ „Визия за деинституционализация на деца в Република България“ Лумос си дава сметка, че закриването на големите резидентни институции не е краят на процеса, а първа и важна стъпка. За да постигнем желаното ниво на благосъстояние на децата е необходимо да развием нова система от услуги, която да подкрепя децата и техните семейства да останат заедно.

На уебинара ще бъде представен документ, който разглежда естеството на услугата, нейната регулация, както и ролята на общините и доставчиците. След представянето на документа участниците ще бъдат разпределени в групи, в който ще дискутираме следващи стъпки за развитието на услугата.

Събитието е подходяща за държавни и общински структури, родители, доставчици на услуги за деца, социални работници, представители от неправителствения сектор, и други, които се интересуват от темата.

Участието е безплатно, но се изисква регистрация, най-късно до 16:00 ч на 18 май, след което ще получите на имейла си линк за достъп до уебинара.

Линк към регистрационната форма:

https://forms.gle/U2tMU3wV3KxfAV3f9

За контакти – Нела Вампорова nela.vamporova@wearelumos.org

ngobg.info

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави