Търсене на
контакти на фирми
 

Предлагат изключително евтино "февруарско море"!

Предлагат изключително евтино

До 35% по-евтино могат да си купят почивки и екскурзии посетителите на изложението "Ваканция и СПА".

С толкова са се увеличили и гостите от Италия, 20% е ръстът на туристи от САЩ, 9% от Германия и 6% от Гърция, съобщи кметът. Тя, подобно на стотици посетители, също не пропусна да се снима с двойниците на Захари Стоянов и Христо Ботев. Внимание привличаше и щандът на община Пловдив. Той вместо обикновена сергия с брошури и хора, които обясняват предимствата на града като дестинация, представляваше интерактивен павилион. С движение на ръцете си във въздуха гостите контролираха огромен екран и можеха да сърфират сред най-разнообразна информация за Пловдив. То се провежда до събота в столичния Интер Експо Център. Промоциите и отстъпките на повечето компании, които работят у нас, ще продължат и до края на февруари. Тогава приключват ранните записвания за ваканциите у нас и в чужбина.Посетителите на изложението могат да се запознаят с офертите на 380 компании и дестинации. С национални щандове участват 10 държави, сред които Куба, Унгария, Индонезия и Мароко. Освен отстъпки и различни култури гостите на борсата могат да се насладят и на редица атракции, танци и музикални изпълнения, да се снимат с Христо Ботев и Захари Стоянов на щанда на община Враца, да опитат еленски бут и да дегустират храни и напитки от всички краища на България и света.

Ранните записвания от Русия показват 50% ръст на желаещите да почиват у нас в сравнение с миналата година. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова при откриване на борсата. Очакваме 20-30% повече гости от тази страна, прогнозира министърът. С ръст на туристите се похвали и столичният кмет Йорданка Фандъкова. С 10% са се увеличили сънародниците ни, които прекарват време като туристи в София, съобщи Фандъкова.

Сред най-интересните изложители на борсата е Индонезия. Те се рекламират като дестинация у нас, тъй като всяка година отчитат 10-15% ръст на българските гости. Очаква се те да се увеличат и тази година, след като паднаха входните визи за Индонезия за европейски граждани, които са в страната до 30 дни. До октомври визата струваше 50 долара. Всяка година 3000 души посещават страната, като основно предпочитат остров Бали и екзотичните ваканции на него, обясниха от щанда на Индонезия.

Източник: Стандарт

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави