Търсене на
контакти на фирми
 

Обявиха война за абонатите на ток

Обявиха война за абонатите на ток

Войната между доставчиците на ток за привличане на нови абонати беше обявена три седмици преди официалното пълно либерализиране на електроенергийния пазар в страната. Ще доставяме до 35% по-евтина електроенергия за малките фирми на територията на цялата страна. Това заяви Момчил Андреев, управител "Енерго-Про Варна"."Ние вече имаме търговски представители в София, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Плевен, обясни той. Мениджърите на малките фирми, идвайки не само при нашите търговци в тези градове, но и посещавайки офисите на Банка ДСК, вече могат да си купят по-евтин ток от нас, заяви Момчил Андреев и допълни, че след Нова година оферирането на по-евтин ток от "Енерго-Про" вече ще става "на много по-широк фронт". Целта е компанията да привлече за клиенти малки фирми от цялата страна, пише "Стандарт".

На 9 декември доставчикът на електроенергия за Североизточна България "Енерго-Про" обяви на сайта си, че заедно с Банка ДСК предлага до 35% по-евтин ток на малки фирми. Единственото условие за това е те да са "лоялни клиенти" на Банка ДСК. "Енерго-Про" и банката планират от началото на 2016 г. услугата да е достъпна във всички офиси на ДСК, специализирани в обслужването на малки и микро предприятия. Малките фирми могат да избират между едногодишни и тригодишни договори, като отстъпката от цената на електроенергията ще бъде между 25% и 35%, става ясно още от съобщението на "Енерго-Про".

"Избрахме Банка ДСК не само защото е наша основна обслужваща банка и има отлична репутация. Привлече ни присъствието й в над 200 населени места", обясни Момчил Андреев. 

"Пазарът на електроенергия за бизнес клиентите в България е отворен отдавна, така че всеки търговец може да предлага своите оферти напълно свободно. От конкуренцията потребителите биха могли единствено да печелят". Така коментираха офертата на "Енерго-Про" от офиса на "ЕВН България" в Пловдив. От централата на "ЧЕЗ България" до края на деня не коментираха офертата на "Енерго-Про". /БЛИЦ

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави