Търсене на
контакти на фирми
 

Московски: Подписването на договора за изграждането на ЛОТ 3.3 на магистрала "Струма" доказва доброто партньорство между институциите

Московски: Подписването на договора за изграждането на ЛОТ 3.3 на магистрала

Подписването на договора за изграждането на ЛОТ 3.3 на АМ "Струма" е доказателство за доброто партньорство между министерствата, управляващия орган на ОП "Транспорт", компанията стратегически инфраструктурни проекти и АПИ. Това каза Ивайло Московски, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, по време на подписването на договорите за проектиране, строителство и супервизия на автомагистрала „Струма“ - ЛОТ 3.3“, цитиран от "Фокус".

"Към днешна дата ОП "Транспорт" е добра програма от гледна точка на усвояването и реално свършената работа. Всички виждате изграденото, защото то вече е влязло в експлоатация. Вчера подписахме договора за безвъзмездна финансова помощ към бенефициентите, които оперативно ще управляват този проект. Това е първия проект, който подписваме за новия програмен период", посочи министър Московски. Той пожела на всички участващи в реализацията на проектите да положат максимални усилия, за да станат в срок и да притежават необходимите параметри за качество и експлоатация.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави