Търсене на
контакти на фирми
 

Уебинар: Дигитална младежка работа

Уебинар: Дигитална младежка работа
Следващият уебинар от кампанията #ВремеЗаТеб е на тема Дигитална младежка работа. 
Живеем в свят, разделен между тук и сега и там горе, в облака. Дигитални мигранти (digital migrant a.k.a. Стари кучета, индианци) vs. дигитални туземци/местни/кореняци (digital native, Z-ове, алфи, т.н.). За младежкия работник днес, е изключително важно да успее да се адаптира бързо към дигиталната среда, за да може да продължи дейността си и да бъде по-ефективен в работата с младежите. 

По време на уебинара ще преминем през:
  • Дигитална младежка работа – какво е тя, какви цели обслужва, какви рискове крие и как бихме могли да избегнем някои от тях?
  • Ще се запознаем и с последното изследване на партньорството ЕС — Съвет на Европа по въпросите на младежта на тема „Социално включване, дигитализация и млади хора“, което ни дава най-обща и актуална представа за развитието на дигиталните умения сред младите хора в Европа.

Разбира се, ще ви преведем през различни дигитални инструменти, с които бихте могли да запълните качествено времето на младежите, както и да ангажирате вниманието им по-ефективно.
Ще отговорим на предварително зададените въпроси във формата за регистрация и в края, ще разгледаме въпросите, които задавате по време на уебинара.

За да можем по-бързо да преминем през различни теми и да пестим техническо време, ви молим предварително да се регистрирате в www.badgecraft.eu и да си свалите приложението на телефон/таблет.

Наши лектори ще бъдат Тихомира Нанева и Розалина Недкова – дългогодишни младежки работници и обучители част от Звено обучители на Национален младежки форум. Осигурен е жестов превод от страна Младежка организация към СГБ. Излъчването ще бъде в Zoom и се изисква предварителна регистрация Кампанията #ВремеЗаТеб ти предлага различни възможности за личностно развитие и методи за прилагане на наученото в личен, професионален или обществен план. Младите хора са основен двигател на промяната, а сега това е повече от нужно!

Регистрационна форма

ngog.info
 

 

Прибави коментар

   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави