Търсене на
контакти на фирми
 

Уникална оферта! Продават самолет за 15 000 лева

Уникална оферта! Продават самолет за 15 000 лева

Цял транспортен самолет е обявен за продан срещу по-малко от 15 00 лв. Това показва справка в най-интересните търгове на частните съдебни изпълнители за принудително отнето имущество. За тези пари човек може да си купи дори "Шкода Октавия" втора ръка от новите модели, показва проверка в сайтовете за продажба на автомобили.Проверка на "Телеграф" обаче изяснява, че цената на подобни самолети в чуждестранните сайтове за продажба на авиационна техника е стотици хиляди долари, което говори, че техническото състояние на въпросния самолет може и да не е перфектно. 

Въпросният самолет е "Турболет L-410 UVP", произведен в Бехия. Този тип самолети могат да пренасят към тон и половина товар или до 15 човека пасажери. Той може да изминава около 1300 км с едно зареждане, като развива максимална скорост не по-висока от 400 км/ч, което е двойно по-бавно от повечето самолети на стандартните пътнически авиолинии. 

Самолетът е собственост на длъжник по изпълнително дело - фирмата за авиопревози "Еър Скорпио" ЕООД. Желаещите да притежават транспортния самолет трябва да внесат депозит за участие в търга от 1470 лв. 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави