Търсене на
контакти на фирми
 

„РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ОТНОВО ПОДКРЕПИ ГОЛЕМИТЕ СПОРТНИ АМБИЦИИ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

„РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ОТНОВО ПОДКРЕПИ ГОЛЕМИТЕ СПОРТНИ АМБИЦИИ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Президентът на козметична компания „Рефан България”, г-н Ангел Попов, закупи 4 карти от  2000 лева за ВИП сектора на Лаута  и ще рекламира и с голямо пано на Лаута. Със своя щедър жест към любимия отбор, г-н Попов навярно благородно ще провокира и други бизнесмени да го последват. Картите са произведени от „REFAN”и осигуряват на всеки притежател от 10 до 30% отстъпкaв бутиците на “REFAN”.

 

На специална пресконференция  бе обявено и сътрудничеството между школите на Локомотив Пловдив и тази на Еспаньол. Сътрудничеството между двете страни се осъществява изцяло със съдействието на г-н Ангел Попов. Двама треньори от школата на испанците - Давид Фернандес и  Серхио Еспехо Басилио  два пъти дневно ще  тренират децата от черно-бялата школа. Заниманията се провеждат на стадиона в Беркут, където домакините на комплекса са осигурили чудесни условия.

 

  Давид Фернандес е треньор в школата на Еспаньол. През 2012 година той е бил отличен с приз за най-добър специалист в Испания, връчен му лично от Висенте дел Босле.

 

"Не за пръв път съм  в България, но за пръв път съм в Пловдив. Всичко се случи с помощта на фирма „РЕФАН“. Дойдохме,за да тренираме децата до 2002 година. Както винаги, когато отидем в чужбина, намираме деца с много добри качества. Клубове, които обръщат внимание само на първия отбор и забравят подрастващите са обречени на неуспех.", заяви Фернандес и продължи: "Условията тук не са лоши. В актуалната ситуация на футбола в цяла Европа смятам, че който повече  инвестира в бази и обучение, ще получи резултати в първия си отбор.Трябва да дадем на всеки един играч това, което му  е нужно, за да израстне. Треньорът трябва да забрави за собственото си его, а да обърне внимание на момчетата.

 

Серхио Еспехо Басилио е от една година треньор в школата на Еспаньол. Преди това 12 години е работил в Тераса. 

 

"Работя в Еспаньол от 1 година. Догодина ще тренирам 14-годишните играчи на каталунския клуб. Благодаря на “REFAN”и Локомотив за шанса, който ни дадоха-  заедно да се обучаваме и да натрупаме опит и извън Испания. Най-важното, както за момчетата, така иза хората около тях, е да трупат  добър опит, за да могат да просперират."

 

 "Както в България, така и в Испания има какво да се надгражда. Важно е да има желание в тази посока. Ние правим всичко по силите си, за да се развива футболът при децата от най-ранна  възраст.  Това, на което  наблягат испанските треньори е  динамиката в играта и двустранните игри. Те са много доволни от факта, че  тук виждат деца и треньори, които са много амбицирани. Няма какво да се лъжем.Изоставаме много от испанците. Важното обаче е,че имаме желание, а нашите треньори са готови да попиват опит от хора като тези двама специалисти.",  сподели г-н Попов от “REFAN”.

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави