Търсене на
контакти на фирми
 

Наградиха фирма „Рефан България” за 20-годишно ползотворно сътрудничество в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката

Наградиха фирма „Рефан България” за 20-годишно ползотворно сътрудничество в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката

Световен лидер в производството на аромати за фина парфюмерия и козметика фирма Ман, с над 1 милиард долара оборот и производствени бази в 25 държави награди фирма „Рефан България” за 20-годишно  ползотворно сътрудничество в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката

 

 

 

Церемонията се състоя в посолството на Република Франция и под домакинството на Н.Пр. г-н Ксавие Лапер дьо Кабан, посланик на Франция в България. Той съпостави 20-годишното партньорство на фирма „МANE”и “REFAN”с порцелана – синоним на качество, на традиции, на умение за направа, за финес и елегантност, каквито са отношенията между френската и българската фирми.

 

Саманта Ман - част от петото поколение наследници на елитната световна парфюмерийна фирма в Граc- люлката на френската парфюмерия, връчи 9-килограмов плакет на Ангел Попов - управител на фирма „REFAN“.

 

За  да ознаменува 20 години партньорство и колаборация между фирма „REFAN“ и „MANE“. Ман е лидер във Франция и е на 7-мо място в световната класацияв индустрията на парфюми и аромати, с над 1 милиард долара оборот на година.

Сътрудничеството между Mан и Рефан България се корени в далечната 1994 г., допринасяйки за успеха на българската компания на европейския и световен пазар за парфюмерия.

 

Със своите над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, с гъвкави форми на бизнес и модерна франчайзинг система, с над 2000 продукта в портфолиото „Рефан България“ е сред най-популярните във Франция и по света български производители. 

 

Прибави коментар

   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави