Търсене на
контакти на фирми
 

Производство

https://injectionmoulding.bg/

“Изи Пласт БГ” ЕООД предлага пълен цикъл за производство на пластмасови детайли. Производство на пластмасови детайли по поръчка на клиенти. Работим по индивидуални задания. Пластмасови изделия по поръчка на клиенти. “Изи Пласт БГ” ЕООД предлага производство на пластмасови изделия по Ваш дизайн и спецификация. Пластмасови изделия, пластмасови детайли, пластмасови продукти, пластмасови предмети, пластмасови елементи. Изделия от пластмаса, детайли от пластмаса, продукти от пластмаса, предмети от пластмаса, елементи от пластмаса. Фирма за пластмасови изделия, фирма за пластмасови детайли, фирма за пластмасови продукти. Производство на пластмасови изделия, производство на пластмасови детайли, производство на пластмасови продукти, производство на пластмасови предмети, производство на пластмасови елементи.

Населено място: Габрово
Публикувана: 05.06.2022 11:09
Християнска асоциация предлага парични заеми
 
Християнска асоциация предлага парични заеми на физически лица. Ние помагаме на хората, които желаят да получат заем, за да им предложим повече или по-малко благоприятни условия за живот. Всякакъв вид финансиране за добре дефиниран проект. Имейл: mario.micene@gmail.com или чрез Whatsapp: +593 997618499
Населено място: VARMA
Публикувана: 05.04.2022 06:42

Индуматик ООД   използва  иновативни решения, предназначени за работа при екстремни условия. Опитът в сферата на Пневматиката, който натрупахме  ни  дава увереността да се считаме за лидер в пневматични решения за България. Пневматикае система, с която може да се реализират логически операции, без необходимост от използването на електроника. В тази категория можете да разгледате нашите пневматични системи в официалния ни сайт  https://www.indumatic.com/bg/komponenti-za-avtomatizatsiya/6/pcat/

Населено място: Варна
Публикувана: 01.04.2022 03:06

Предлагаме заеми за юридически и физически лица Предлагаме заеми за юридически и физически лица. Заеми от € 1,000 до € 350,000, Обезпечение се изисква за по-големи заеми. Моят имейл е: raffalippar93@gmail.com WhatsApp / V iber: +34 634 10 69 72 Благодаря.

Населено място: Предлагаме заеми за юридически и физически лица
Публикувана: 24.01.2022 08:41

Предлагаме заеми за юридически и физически лица Предлагаме заеми за юридически и физически лица. Заеми от € 1,000 до € 350,000, Обезпечение се изисква за по-големи заеми. Моят имейл е: raffalippar93@gmail.com WhatsApp / V iber: +34 634 10 69 72 Благодаря.

Населено място: Предлагаме заеми за юридически и физически лица
Публикувана: 24.01.2022 08:41

Ние от Бор Инвест ви представяме метални решеткии уникална сигурност за Вас и вашия дом. Като производител на метални решетки ви предлагаме спокойствие за вашият офис,дом,търговско помещение или промишлени сгради. Решетките са толкова важни,колкото и интериора в домът,затова предлагаме най-доброто решение за вашата сигурност! Вече няма да се притеснявате,ако живеете на първия етаж на жилищна сграда или в къща, решетките от ковано желязо и гладки профили ще ви осигурят спокойствието,което сте търсили! За повече информация моля да посетите нашата страница в интернет. Очакваме Ви!

Населено място: Варна
Публикувана: 09.11.2021 01:35

В “LAMINATI-VARNA” ще откриете всякакви видове паркети за Вашият любим дом. Ние сме дружество занимаващо се с дистрибуция, доставка и редене на паркет в град Варна. Всички наши материали са от много високо качество и заедно с едно отлично обслужване се стремим към добра основа към трайното доверие на клиентите. За да се запознаете повече с нас и нашите продукти, моля посетете уебсайта ни.

Населено място: Варна
Публикувана: 26.11.2020 10:06

Писнало Ви е да обикаляте по магазините и да се сблъсквате с объркващите съвети за избора на дограма? Ние от S&N Plast сме доказани търговци на алуминиева дограма в гр.Варна. Дограмите ни са на достъпна цена, които са изключително леки и устойчеви. Желаете да научите повече за нас? Посетете уебсайта ни за да се свържите с наш представител!

Населено място: Варна
Публикувана: 11.11.2020 03:43

Кухнята е най-използваното помещение в дома. Обикновено смяната на кухня е скъпо, неудобно и трудоемко занимание, затова когато избирате нова кухня трябва да помислите за стила и качеството на изработката.

Моделите предлагани от Kuhnia.BG са съчетание между качество, функционалност и достъпна цена.
Стилът на кухнята може да бъде най-различен, от класически стил от масив, до цветната с най-разнообразни форми и елементи модерния стил.

Предлагаме на вашето внимание Стандартни и Модулни модели - в зависимост какво искате да постигнете във вашето любимо място за приготвяне на храна.
Независимо дали искате да се обзаведете с отделни модули или едно цяло, артикулите са пригодени за всеки вкус.

Нашите модели са изключително разнообразни, както като цвят така и като размери…
Изработени са от материали най – висок клас, а функционалността и вниманието към всеки щрих е ненадмината.

Понякога мястото в жилището не е подходящо за монтиране на готова кухня.
Друг път просто не можете да си харесвате нищо от мебелните магазини. Тогава идва вариантът за кухня по поръчка.Тук е моментът да напомним, че Kuhnia.BG са специализирани в проектиране, изработка и монтаж на кухни по индивидуални проекти.

Поръчката на мебели през онлайн магазина, става изключително лесно и бързо.

Онлайн магазин за кухненско обзавеждане Kuhnia.bg предлага голямо разнообразие на продукти и модули за обзавеждане за кухня на страхотни цени!

Населено място: Цялата страна
Публикувана: 22.04.2019 10:22

“НОРМА МЕНИДЖЪР – ВАРИАНТ” – С БАРКОД система за контрол и въвеждане на манипулациите в ШИВАШКОТО ПРОИЗВОДСТВО !

“НОРМА МЕНИДЖЪР – ВАРИАНТ” – Най-новата версия на софтуерния продукт с БАРКОД система за проследяване и автоматично въвеждане на заработените от работниците манипулации. Автоматично изчисляване на разценки и норми за всяка операция. Поддръжка на поръчка за производство, групиране на  манипулации и възли (пачки).  Интерактивен модул, позволяващ на работниците сами да си въвеждат заработените операции чрез сканиране на баркод кодове с предварително дефинирани манипулации. Тъй като манипулациите са предварително зададени с техните кодове и атрибути, не е възможно да бъдат сгрешени (надписани). Изгодна цена, без такса за поддръжка.

За допълнителна информация можете да ни пишете или да ни се обадите на нашите телефони.

Поздрави,

Александър Христов

тел. 0887 790 729

 http://www.nm.mxbg.eu/баркод-модул-в-следващата-версия/

Населено място: ВСИЧКИ
Публикувана: 23.04.2013 06:25